Zadejte hledaný výraz...

Prodám premiový magazín Synapsys.cz fungující na předplatném

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 4. 1. 2020
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
30435
Dobrý den,
v červenci jsme se do naší sbírky magazínů rozhodli přidat další web a založili jsme magazín Synapsys.cz premiový magazín o úspěchu, seberozvoji atd založený na PŘEDPLATNÉM.... Bohužel jsme spuštění příliš nevychytali a nedařilo se nám kvůli ostatním magazínům pravidelně publikovat obsah, což je u magazínů základní.
Magazín funguje na principu předplatného, které se dá používat buď na všech příspěvcích a nebo jen na vámi vybraných. Lze také ohraniči přesně část článku jaká má být viditelná a jaká už má být jen pro předplatitele. A tak dalé...
Momentálně je na webu jen možnost platit předplatné přes PayPal, což považujeme asi za největší kámen úrazu, nejlepší by bylo napojit jej na nějakou platební bránu pro snadnou platbu. V analytics je vidět, že mnoho lidí došlo až k placení, ale u výběru způsobu platby odešli, bohužel už jsme neměli chuť tyto problémy řešit, když jsme věděli, že nebudeme schopni magazín stíhat. Web je na napojení platebních bran plně připravený. Používá k tomu plugin Restrict Content Pro.
Mysleli jsme si že web budeme schopni do několika měsíců aktivně využívat, bohužel jsme měli problémy s dalším magazínem a tento šel absolutně stranou a přijde nám škoda aby jen tak stál. V konceptech je rozpracováno několik článků je tam i několik článků hotových. Ponechám je tam pro nového majitele.
Web lze použít i pro klasické reklamy a nevyužívat funkci předplatného.
Aktivní předplatitelé na webu momentálně nejsou protože web nepublikuje obsah. Za první měsíc jich bylo 12, což je výdělek 1080Kč/měsíc. Předplatné na měsíc je momentálně za 89Kč/měsíc a 899Kč/rok. Sami si to můžete upravovat a druhů předplatných vytvářet kolik chcete.
PRODÁVÁME ZA CENU INVESTICE DO WEBU, PŘEDMĚTEM PRODEJE JE
◙ Webová stránka Synapsys.cz
◙ Instagramový profil ( 181 fanoušků )
◙ Facebooková stránka ( 28 fanoušků )
Pokud máte o web zájem můžete mě kontaktovat zde nebo na mailu vojtechvanek@icloud.com
PLATÍ DO SMAZÁNÍ! Nefakturuji
28 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
5 hodnocení
členem od 9. 11. 2019
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E