Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledáme schopné vývojáře s nedostatkem zakázek

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 29. 12. 2019
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Jsme digitální agentura z Prahy s hlavním zaměřením na online vývoj a technologie. Během růstu se naše klientela transformuje tak, že některé zakázky pro nás již nejsou ekonomicky realizovatelné a také někdy potřebujeme pomoci při tvorbě velkých projektů. Proto hledáme schopného partnera, tým, který je schopný vyvíjet nadstandardní webové systémy/aplikace/webové stránky a má podnikatelské zkušenosti. Chceme navázat úzkou spolupráci a ideálně oddělit tento segment zakázek pod samostatný subjekt, který bychom společně spravovali a budovali za účelem společného růstu.
Hledáme primárně vývojáře (programátory, analytiky a kodéry) s podnikatelským duchem, ovšem také další schopné lidi, které tato příležitost zaujme a mají co nabídnout.
Pokud vyhovujete některým z těchto kritérií, rádi se s Vámi pobavíme o možnostech:
  • Jste tým několika lidí (ideálně 3-6), kteří spolu realizují zakázky, a jste schopni vytvářet nadstandardní výstupy, nemáte dostatek zakázek a chcete se posunout kupředu
  • Jste podnikatel, ideálně webový generalista, který je schopný zajistit vysokou kvalitu výstupů a máte zájem vést svůj vlastní tým, případně firmu, při realizaci digitálních zakázek
  • Jste jednotlivec (programátor, kodér, grafik, obchodník, či manager) a chcete být součástí nově vznikajícího týmu, či získat nové spolupráce a zakázky
  • Jste již fungující malá firma a máte zájem se pobavit o možnosti úzké spolupráce za účelem růstu obou stran
Naše portfolio tvoří tyto služby: webové systémy (CMS, CRM, ERP apod.) a aplikace, mobilní aplikace, webové stránky (na míru, či na Wordpressu), business development, webdesign, návrhy log a firemní identity, návrhy marketingových kampaní, tvorba 2D/3D videí, kreativní grafika apod.
Je pro nás velmi důležitá kvalita, která je naší vizitkou a partner musí být schopný (alespoň výhledově) dosáhnout minimálně stejné úrovně výstupů jako produkujeme my. Proto prosím uvažte, jestli jste dostatečně zkušení, abyste si poradili s technologickými a designovými výzvami mj. i pro velké klienty.
Jsme schopni pomoci s přísunem zakázek/práce, zvýšením kvality poskytovaných služeb, nastavením cashflow, založením firmy a nastavením jejího provozu, rozšíření působnosti a dalším obchodním růstem. Plánujeme postupné rozšiřování spolupráce s partnerem, nejdříve od malých prací a projektů, až k větším zakázkám, průběh záleží od zkušeností partnera. Potenciálně je možné společně pracovat i na zakázkách pro naše klíčové partnery.
Podmínkou je osobní kooperace v Praze, případně alespoň s potenciální možností přesunu do Prahy, v případě zdárného průběhu spolupráce. Nabízíme také samostatný pracovní prostor v našich reprezentativních kancelářích v Praze. Konkrétní podmínky spolupráce jsou na dohodě.
Odpovědi zasílejte pouze na email career@bold-interactive.com a popište Vaše zaměření, zkušenosti, případně složení týmu a představu o možné spolupráci. Více informací sdělím vybraným zájemcům.
Těším se na Vaše nabídky.
Daniel Blažek,
jednatel
www.bold-interactive.com
17 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 7. 1. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více