Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Poptávka IT služeb – web, e-shop, kientská zóna, sw zpracování plateb

Dobrý den,
Poptáváme IT služby - vytvoření webu, E-shopu s klientskou zónu. Prosíme o předběžné nacenění a předběžný plán času vytvoření. Případně, co je možné vytvořit v rámci našeho rozpočtu.
V podstatě nám jde o 3 vzájemně graficky a funkčně propojené komponenty:
1. Interní databázový systém
2. WEB
3. Eshop
Cílem tohoto projektu je něco podobného konkurenci jako např.:
Golden Gate
IBIS InGold
https://www.zfp-gold.cz (přeprodejce IBIS)
a další, různé projekty na internetu.
Základní myšlenou projektu je spoření (myšleno prodej) do zlata po menších částkách (dva různé typy spoření aktivní/pasivní) a prodej ihned (eshop). Na rozdíl od konkurence bude každá příchozí platba na spoření rozdělena na (náklad na jistinu zlata) + (% na chod platformy a provizní systém). Proto doporučuji pro nacenění projít celý systém konkurence GoldenGate a Ibis Gold pro pochopení systému a relevantní pochopení problematiky a stanovených cílů pro definici a kvantifikování potřeb IT služeb.
Jednotlivé body:
Ad.1 Interní databázový systém
Představa je, že by bylo vhodnější mít jednoduchý interní IS, který bude možné následně rozvíjet, než mít systém pro naši interní analýzy součástí webu. Možná na to bude lepší způsob, ale představa je taková, že web se bude po vypuštění měnit pouze kosmeticky, ale interní systém se bude dále vyvíjet. Jde totiž o to aby systému dříve nebo později automatizovaně zvládal následující úkony:
1. V každém okamžiku musíme vědět kolik zdrojů patří do kterého „chlívku“ (jistina/provize/úrok/zisk)
2. Generátor smluv + SMS notifikace – každou změnu (myšleno např. změnu typu spoření, změnu cílového slitku a pod), řešit dodatkem smlouvy, kterou musí klient potvrdit
3. Automatická objednávka slitku po dosažení cílové částky u partnera (provázanost na eshop)
4. Automatické propisování provizí a úroků do klientské a partnerské zóny
5. Databáze klientů + analýzy chování
6. Databáze partnerů (prodejců) + analýzy chování
7. Analýzu potřeby fixovaných zdrojů (později bude možné část zdrojů z jistiny použít k jiným investičním účelům)
8. Přehled faktur, resp. generátor faktur k došlým platbám (musím ještě probrat s účetní z jejího hlediska, každá platba by podle mě měla být defakto záloha) a nějaké zpracování příchozích plateb/splátek
Ad.2 WEB a klientská zóna
Web bude kromě běžných komponent obsahovat i Klientskou zónu + Partnerskou zónu. Cena webu pravděpodobně vypadne až po první nástřelu vizualizace webu, ale rozhodně bychom se vyhnuli šabloně, nepůsobí to profesionálně a jsou tam nejspíš limity. Texty, které se mají zobrazovat jsme schopni si zajistit.
1. Klientská zóna by měla obsahovat funkcionality:
- Registrace
- zapomenuté heslo
- dobíjení kreditu a bankovní převod
- přehled kreditu + detail transakcí (spotřeba + dobíjení)
- emailové a sms notifikace
- objednávka mince - email na dodavatele + notifikace obchodníkovi (zapíše do kreditu + pošle notifikaci o tom že se má zákazníkovi odeslat mince)
2. Hned ze startu by měl mít klient před sebou jednoduchou stránku, kde bude pod sebou v okně historie jeho účtu, kde se budou zaznamenávat úkony (založení účtu, připsaná platba, změna cílové částky, připsaný úrok, připsaná provize)
3. Aktuální naspořená částka vč. provizí a úrok
4. Typ spoření aktivní/pasivní
5. U aktivních typů spoření jednoduchý systém, která bude moct jejich jménem přivést nové klienty, za které dostanou provizi
6. Rychlou změnu slitku na který spoří
7. Promo lištu, třeba s novými produkty nebo speciálními akcemi
8. Snadno by měl mít ke stažení smlouvy a dodatky a platební nacionále (nemyslím, že někdo bude používat moderní způsoby platby, končil bych u platby kartou)
9. Možnost nastavení Info SMS a Email, kontaktních údajů, doručovacích adres a podobně
10. Automatické SMS a email notifikace, např. nebyla připsána platba za delší dobu, ukončení smlouvy pro neaktivitu (po 3-6měsících bez připsané platby bych u spořících bych spoření smluvně ukončil) informace, že třeba jejich navázaná účet (propojený na provizi ukončil smlouvu) a podobně
11. Ukončení smlouvy o spoření a dokumenty ke stažení
Data z klientské zóny by měla platit i pro eshop a obráceně – pokud si někdo koupí slitek v eshopu, tak bych pustil plnou klientskou zónu a následně ho můžeme oslovit i s nabídkou spoření
Obdobu uvedeného budou mít i partneři, myšleno nezávislí obchodníci, kteří ve svém prostředí vyplní na pobočce profil klienta (koncového zákazníka) a tím se jim s každou platbou bude do jejich systému propisovat provize o kterou si po našetření nějaké minimální částky přes systém požádají a přiloží fakturu – zde pak potřebujeme provázanost se systémem, abychom mohli fyzicky nějak kontrolovat jejich fakturu a následně ji proplatit. Opět by měli mít k dispozici nějaké jednoduché analytické nástroje, aby věděli, že jejich klient třeba ukončil smlouvu apod (obdobné bude i pro aktivní typ spoření).
SEO optimalizaci považujeme za automatiku, stejně jako registraci do různých seznamů, ale dá se řešit i separátně.
Ad.3 Eshop
V podstatě klasický eshop graficky propojený se zbytkem, s přímým napojením na sklad dodavatel a automatickou objednávkou (budeme řešit možnost droppshippingu od dodavatele), registrace pro eshop platná pro klientskou zónu a obráceně. Automatická aktualizace cen podle cen dodavatele + definovaná přirážka. Navíc bude pouze tlačítko u produktů, že je možné na ně spořit, čímž se rozjede klasická registrace do spoření se všemi nadstandardními procesy (smlouva, SMS podpis a podobně). Vzor najdete u každého prodejce zlata a zlatých slitků v ČR.
Předem děkujeme za Váš čas a přípravu nabídky.
S pozdravem a přáním hezkého dne,
Denisa Píchová
720757160
denisapichova87@gmail.com
35 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 11. 11. 2019
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více