Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Nabízím k prodeji 75% projektu BackSpread.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 3. 11. 2019
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
30132Nabízím k prodeji 75% rozpracovaného projektu BackSpread.cz, jehož náplní je WIN-WIN-WIN spolupráce mezi klientem, majitelem webu a brokerem.
Smysl projektu je postaven na vysokých provizích, které připisují na pravidelné bázi brokeři svým partnerům. Zpravidla se jedná o část ze zaplaceného poplatku na obchod (nákup nebo prodej podkladového aktiva). Projekt BackSpread.cz je pak postaven na navrácení části onoho poplatku (spreadu) obchodníkovi (klientovi).
Není třeba nikoho přesvědčovat, každý chce ušetřit.
Žádný obchodník na burze nechce platit vysoké poplatky, avšak výše poplatků nemůže být hlavním kritériem pro výběr brokera. Z tohoto důvodu je hlavní myšlenkou BackSpread.cz sdružit nejrozšířenější brokery do své nabídky a zprostředkovat klientovi navrácení části z poplatku. Web tedy cílí na již obchodující tradery, není jeho účelem někoho přesvědčovat, aby začal obchodovat, nebo někam investoval. Jednoduše osloví tradera s nabídkou registrace, propojením svého obchodního účtu s účtem na BackSpread.cz a to je vše. Trader pak dělá to samé co doposud, ale inkasuje zpět část provizí.
Čísla:
Broker svým partnerům většinou vyplácí provizi, jež tvoří 30-50% z poplatku klienta (obchodníka), BackSpread.cz si pak může dovolit nabídnout svým klientům 20-25% zpět. To už je opravdu zajímavé zvláště, když musí obchodník na poplatcích zaplatit cca 2.000USD měsíčně (Průměr v ČR po odečtení velkých a korporátních obchodníků)
Projekt je nyní v rozpracované fázi, viz příloha.
Je třeba dokončit některé části webu a zapojit již oslovené brokery. V rámci 25% podílu nabízím spolupráci při jednání s brokery a pomoc s technickými záležitostmi.
Co vše je součástí prodeje:
www.backspread.cz = téměř hotový web, k jehož dokončení je třeba pár hodin programátora s grafikem. Při dokončování jsem také k dispozici.
Logo – grafikem navržené logo od kterého se odvíjí celý grafický styl webu.
E-book – součástí prodeje je e-book pro začínající obchodníky, jež vysvětluje problematiku obchodování od samého začátku velmi konkrétně a efektivně. Lze použít jako dárek při registraci.
Náklady:
hosting na WEDOS (150 Kč/rok)
Proč koupit:
Velmi vysoké provize
V rámci 25% podílu odborné poradenství a spolupráce
Není třeba velká propagace – úzká cílová skupina
Produkt se prodává sám – každý chce ušetřit
Klienti jež obchodují – není třeba nikoho přesvědčovat
Nízké náklady na provoz
30131
Rozvoj:
Je zde velký potenciál v rozvoji. Brokerů je hodně a podobný projekt (až na pár zoufalých drobných výjimek) v ČR není! BackSpread.cz nemusí poskytovat navrácení poplatku jen na forexu jako doposud, může se časem opřít i do akcií, komodit, nebo opcí. Trh je obrovský a možností je plno. Nehledě na prostor pro asset management, který může zajímat i stávající obchodníky.
O možnostech webu raději osobně.
Důvod prodeje:
Investoval jsem do projektu asi 80.000,- a strávil s ním hodně času. Teď už jsem zaneprázdněn úplně a nemám čas se mu věnovat. Je mi líto jej pustit úplně, tak prodávám většinu a skrz zbylých 25% podílu zůstanu nápomocen v odbornostech, jednáních a dalším poradenství.
Více info na tel: 777 934 173
35 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 30. 8. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E