Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej projektu SMS brány

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 21. 10. 2019
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Nabízím k prodeji projekt SMS brány využívající váš stávající mobilní tarif, tedy nejsou účtovány žádné další poplatky. Lze odesílat SMS pomocí Excelu, lze nastavit datum a čas.
Projekt je vhodný pro hromadné zasílání SMS. Součástí jsou pluginy pro Wordpress Contact Form 7, WooCommerce, Gravity Form. Tyto formuláře a eshop postavený na WooCommerce lze jednoduše pomocí pluginu integrovat s SMS bránou, tedy lze automaticky odesílat notifikační SMS např. zákazníkům nebo adminovi.
Pro hromadné SMS z WooCommerce existuje skript, který vyexportuje veškerá telefonní čísla z vašeho seznamu objednávek do souboru Excel, který buď pomocí online url nebo přímo jako soubor vložíte do webové aplikace, přidáte univerzální text a odešlete do vašeho mobilního telefonu, který zprávy zpracuje a odešle.
Lze využít i jako hromadný SMS marketing. Pomocí pluginu lze vytvořit formulář pro odběr SMS zpráv s ověřením telefonního čísla jednorázovým heslem, které se odešle na mobilní telefon. Odhlášení z odběru zpráv se provádí pomocí SMS s textem Odhlasit. Při dalším exportu se vytvoří seznam již bez tohoto telefonního čísla. Pro opětovné přihlášení stačí zaslat SMS s textem Znovu prihlasit.
Dalším z pluginů je rezervační systém např. pro kadeřnice apod., kdy automaticky lze odesílat připomínací SMS zákazníkům. Celá brána funguje také na API. Skládá se z webové aplikace a aplikace pro Android. Díky tomu se z vašeho mobilního tarifu stává provider.
Existuje FREE verze zdarma, tedy zákzníci mají možnost registrace a využivání SMS brány bez předplatného. V zápatí zprávy se pak objevuje reklamní text, který můžete zvolit, nyní je tam podpis SMS brány, tedy reklama na bránu samotnou. Lze vytvořit x kategorií (textů, nebo chcete-li reklam) a každý z nich přiřadit určitému uživateli FREE verze. Např. kadeřnicím lze v případě zájmu do jejich SMS podstrčit reklamu např. na vlasovou kosmetiku, apod.
V placené verzi se pak uživatelům nezobrazují žádné reklamní texty.
Zisk nyní pramení z předplatného, co se týče FREE verze, je to považováno jako reklama sama o sobě.
Součástí prodeje je i brožura o SMS marketingu, která je ke stažení zdarma. Existuje web přímo o SMS marketingu, stejně tak lze pro propagaci využít i web SMS pro WooCommerce. K dispozici je seznam asi něco přes 2000 eshopů v ČR a SR, které jsou postaveny na právě tomto systému a přes 60 000 webů postavených na WP, které využívají právě Contact Form 7. Ti všichni jsou samozřejmě potenciální zákazníci, které se mohou oslovit. Všichni jsou z ČR a SR.
K dispozici mohou být i celosvětové kontakty, což znamená asi 30 mil. Wordpress stránek a přes 4 mil. eshopů postavených na WooCommerce.
Nynější uživatelé jsou ze ČR a ze Slovenska. Asi 50% jich mají eshop ve WooCommerci, zbytek jsou lidé využívající SMS bránu pro SMS marketing.
Součástí prodeje je i výraznější reklama v Knize o Wordpress, nastavená reklamní kampaň pro Google a Seznam vč. remarketingu. V případě prodeje určitě předám kontakt na programátora - vývojáře, který je spolehlivý, šikovný, na české poměry levný.
Nyní neprobíhá žádná aktivní reklama kromě propagace příspěvku na FB, reklamy v knize a reklamy na Droppy.cz, což je aplikace pro zasílání velkých souborů ve stylu Uschovna.cz. Aktivně se ke každé prodané knize přibaluje vytištěná brožura jak na SMS marketing (asi 28 stránková publikace). Reklama je pak ještě v každé odeslané SMS zprávě u uživatelů FREE tarifu.
Celou SMS bránu lze využít i pro zahraniční trhy, což byl původně plán a s tím se tak nějak i počítalo. Samozřejmě využití SMS brány lze napříč celým spektrem podnikatelů, od lékařů, přes realitní kanceláře, pojišťovací agenty, masérky, kadeřnice, majitele eshopů tak lze nabídnout i vývojářů webů.
Důvod prodeje, počet uživatelů, dosavadní zisky, název SMS brány vč. webových stránek zašlu na dotaz. Stejně tak pokud budete mít nějaké další dotazy, jsem k dispozici. V případě nejasností se na mě můžete obrátit.
20 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
3 hodnocení
členem od 9. 7. 2010
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E