Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Produktová microsite / landing page

Dobrý den,
pro speciální projekt potřebuji výchozí stránku pro komunikaci produktu. Stránku, která bude sloužit jako kompletní základ s agregovanými informacemi o produktu a jako landing page pro veškerou interní a externí marketingovou komunikaci.
Jedná se o jednoduchou, jednostránkovou microsite.
Představení produktu, produktové obrázky.
Textace popis produktu a headliny, zatím použít na vhodných místech loren ipsun, textaci dodám, orientační rozsah textace je několik krátkých odstavců.
Obrázky produktu dodám, produkt bude ještě poslán na nafocení, tedy do stránky budou zatím použity vhodné ilustrační obrázky, podle kterých se pak produkt nafotí u budou vyměněny 1:1.
Ač má být stránka jednoduchá musí vypadat moderně a profesionálně a vybízet k prozkoumání produktu a následně ke koupi. Hlavní důraz bude směřovat na obrázky produktu a vypíchnutí jeho hlavních vlastností, které jsou výjimečné vůči konkurenci.
Na stránce musí být jasná konverzní cesta, nebude tam sice eshop, tedy produkt nepůjde koupit, pouze bude stránka odkazovat na smluvního partnera kde lze koupit.
Konverze stránky se bude počítat jako kliknutí na odkaz partnera.
Jedná se o produkt z oblasti výpočetní techniky.
Očekávám v první fázi dodat základní layout stránky, s ilustračním rozmístěním základní grafiky a prvků CTA. Následně po diskuzi finalizace.
Jako finální výstup bude HTML, CSS a obrázky, tedy kompletní podklady které budou připraveny k odevzdání zadavateli k umístění na vlastním hostingu. Stránku je nutné od začátku uvažovat jako responzivní s optimalizací pro všechny základní operační systémy a prohlížeče.
Více informací do zpráv, případně osobně.
V případě že projevíte zájem, prosím ideálně rovnou o ukázku referencí.
Předem všem moc děkuji.
DK
14 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 21. 10. 2019
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více