Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Fashion projekt – programator za podiel

Ahojte,
v ecommerce sa pohybujem viac ako 10 rokov. Medzi moje silne stranky by som zaradil SEO, Online marketing, Exekucia business napadov.
Hlavna oblast v ktorej sa pohybujem ja oblast fashion a mam zmapovane viac menej vsetky tuzemske ako aj zahranicne eshopy s modou.Z tohto dovodu som sa rozhodol zrealizovat jeden moj napad, ktory zacal generovat objednavky takmer okamzite a zaroven aj profit.V praxi ide o fashion marketplace.
Slabou strankou tohto projektu bol programator, kvoli ktoremu nebolo mozne projekt dalej rozvijat. Web padal pri par navstevach, dlhe cakanie na nacitanie podstranok atd.
Viem, ze to je ako hladat ihlu v kope sena ale mozno tu najdem skuseneho programatora, ktory by mal zaujem podielat sa na tomto projekte za podiel pripadne nejaka kombinacia financnej odmeny + podiel. Mal by si vediet crawlovat HTML a robit rychle weby. Ideal profi PHP alebo react, node.js pripadne vue.
Plne si uvedomujem, ze na zaciatku musis do tohto projektu investovat cas a programatorsku kvalitu hlavne ty, cize nebude lahke najst cloveka, ktory bude ochotny nieco taketo podstupit ale predsa to skusim ...
Ponukam premysleny a overeny biznis model, ktory funguje a generuje profit.
Ak chces mat podiel v zaujimavom projekte a mas kvalitu, ozvi sa.
Miro
6 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 3. 5. 2019
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více