Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Webstranka podle zakoupene HTML+Bootstrap+CSS sablony ; copywriting

Dobrý den,
sháním někoho na zpracování této HTML CSS Bootstrap šablony: https://themeforest.net/item/rhythm-multipurpose-onemulti-page-template/10140354
Potřebuji udělat webovou prezentaci (pouze statická prezentace, žádná klientská zóna žádná databáze nic, jen prezentace tzn samotné pages) která bude propagovat jeden můj softwarový produkt (moji aplikaci). Mám nějakou aplikaci, kterou prodávám pár firmám k obchodním účelům, no a potřebuji udělat propadaci pro tuto aplikaci, kde moji potenciální klienti přijdou na moje webové stránky a uvidí tam popis a vysvětlení mého produktu, co ten můj produkt umí, k čemu slouží, co dělá, jak jej lze objednat a zakoupit atd atd , a pak nějaká sekce FAQ a samozřejmě kontakt.
Takže sháním někoho, kdo tuto výše uvedenou šablonu vezme a udělá mi ty webovky. Dodám Vám i předlohu podobné webové stránky kde se propaguje velmi podobný produkt, takže můžete mít představu jak to má ve výsledku vypadat jaký tam má být obsah atd. Pokud jste i copywrighter (anebo máte nějakého kolegu copywritghtera) tak to bude ideální, popřípadě doporučte copywrightera protože potřebuji aby jste tam udělali i textový obsah, takový všeobecný stručný zkrátka fakt propagace produktu, text musí zaujmout, nějaké ty zajímavé slogany, klíčové fakty atd.
Buď si copywrightera sežeňte sami (pro něj zas bude jeho vlastní rozpočet) anebo Vám nějakého dodám já. Potřebuji hezkou spolupráci mezi copywrighterem a webařem, aby spolu komunikovali a vyměňovali si nápady, kde udělat panel na text, kde udělat panel na obrázek, copywrighter bude mít nějakou představu jaký text a kolik ho tam asi chce dát, tak se domluví s webařem a ten podle toho udělá grid a panely atd atd.
Web musí podporovat více jazyků. Výsledek musí být opravdu hezký, kvalitní a profesionální, text musí zaujmout stejně tak jako i dizajn a celkový dojem. Celou věc bych chtěl ideálně tak spáchat v horizontu tak dvou týdnů, víc by to nemnělo zabrat ani když do toho budu občas kecat s nějakýma připomínkama.
Požadavky: Zkušenosti se zpracováním html css bootstrap šablon, výborná angličtina, cit pro detail design a celkový dojem, precizní práce žádný na-koleně dělaný polotovar.
Výhodou: Pokuď máte kolegu copywrightera
V případě Vašeho zájmu mi prosím napište a k odpovědi připojte Vaše reálné reference, tzn pouze bootstrap projekty které jste už takhle dělali ať se můžu mkrnou zda jsme na "stejné vlně".
Děkuji Vám mockrát, přeji krásný den.
46 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 16. 11. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více