Zadejte hledaný výraz...

GoodGuys.cz – platforma ve stylu 9GAG

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 14. 10. 2019
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
nabízím k prodeji web (aplikaci) GoodGuys.cz.
Jedná se o platformu ve stylu 9gag. U portálu mělo docházet k automatickému publikování virálního obsahu v ČR pro aktuální den pomocí agregátorů napojeních na YouTube Trendy, Twitter, Reddit a další.
V současné době bylo plně dokončeno uživatelské prostředí s registrací, správou uživatelských profilu, body za interakce, komentování příspěvků a funkce publikace příspěvků (pro vytvoření uživatelské komunity které by následně také přidávala obsah). Za jednotlivé zveřejnění, hodnocení či komentování dostávají registrování uživatelé body ve stylu karmy jako třeba na Redditu.
Uživatelské prostředí a komunitní funkce jsou plně dokončené, automatická agregace nebyla z časových důvodu dokončena a nyní je v aplikace pouze připravena pro další vývoj.
Web nebyl doposud propagován. Záměr bylo vytvořit bezúdržbový portál (ve smyslu automatického získávání návštěvnosti bez nutnosti vytváření obsahu redaktory). Web lze nyní plně provozovat a rozvíjet s manuální publikací obsahu. Prodávám tedy tak jak je, jméno GoodGuys měl být pouze brand/značka, lze samozřejmě přejmenovat.
Součastí prodeje je:
- Webová aplikace včetně administrace
- Doména GoodGuys.cz a GoodGuy.cz (expirace k 2019-11-13)
- Hosting na 1 rok zdarma
- Počáteční podpora
V případě dotazů mě neváhejte kontaktovat.
Info pro programátory:
Portál je vyvíjen na frameworku Laravel, Bootstrap 4 a Laravel Mix (Gulp). Další vývoj směřuje k dokončení automatizace, využívání Vue.js a vytvoření mobilní aplikace. Jedná se tedy o standardní technologie.
45 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
7 hodnocení
členem od 31. 7. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E