Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodám dva jednoproduktové eshopy s více jak 35 tisíci zákazníky

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 14. 10. 2019
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodám dva jednoproduktové eshopy zabývající se prodejem perel přáním a projektory noční oblohy, včetně jejich zahraničních mutací. Původně jsem plánoval je opět spustit, ale nemám na to vůbec čas a popravdě ani chuť - věnuji se již jinému oboru a tohle jen odvádí pozornost.
Adresy, způsob propagace, případně cokoliv jiného rád sdělím vážným zájemcům. Mě osobně by to mohlo být jedno, ale nerad bych poškodil kupujícího tím, že to dám veřejně.
Samotnému mi nedělá problém ke smlouvě připsat dovětek, že nebudu provozovat eshop se stejným zbožím (nebo jakýkoliv jiný :) ), či nějak nebudu pracovat s databází. Ta se stává vaším majetkem.
Ve vydražené ceně máte zásoby v nákupní ceně 336 240 Kč (perly bez DPH) a 4300 Kč (projektory bez DPH). Domény + databáze zákazníků včetně emailů.
Vyvolávací cenu dávám za cenu zásob a 5% provize Webtrhu a k vydražené ceně je nutno připočítat DPH. Zásoby bud mohou zůstat u dropshipping.cz kde jsou nyní naskladněny, nebo je možné je kamkoliv zaslat. Poštovné v tom případě hradí kupující.
Pokud máte nějaký dotaz, rád ho zodpovím a sem doplním. Faktura i smlouva jsou samozřejmostí.
Perla přání
Dříve eshop fungoval na Exitshopu, ted jsem ho dal nově pod dropshipping.cz. V současné podobě je zcela bezúdržbový, u DS mám naskladněny dvě palety perel (7472 kusů) a pokud přijde objednávka, vše vyřídí. Je tedy nutné se věnovat jen marketingu.
Nákupní cena perly je 45 Kč bez DPH, prodejní cena je 399 Kč (s DPH). Mě se dařilo dostat do 200 Kč/nákup, ale tohle je už o vašich schopnostech. Situace se za tu dobu určitě i hodně změnila, poslední větší aktivita byla před dvěma roky. Od té doby to běží svým životem a občas přijde nějaká objednávka.
Prodávalo se s úspěchem i do Madarska, Doménu jsem už nechal propadnout, ale databázi zákazníků mohu také poskytnout.
Česká verze měla 270126 návštěv a 10339 zákazníků, slovenská verze 181839 návštěv a 6009 zákazníků. Madarskou verzi navštívilo cca 50 tisíc lidí.
U česko-slovenské varianty tak získáte kontakt na 16300 lidí, což se dá využít k lepšímu cílení, emailům atd.
Projektor noční oblohy
Nákupní cena je 38 kč bez DPH, prodejní cena 199 Kč s DPH. V tuto chvíli je u DS naskladněno 113 kusů. Mě se dařilo dostat konverze do 100 Kč, ale stejně jako u perel je to čistě o vašich schopnostech. Česká verze měla 222420 návštěv a získala 9663 zákazníků. Slovenská verze měla 190239 návštěv získala 9347 zákazníků.
Poslední větší aktivita byla tuším 3 roky zpět, možná 4 (pokdu by to bylo důležité, dozjistím, ale myslím, že to příliš nehraje roli a cenu má hlavně databáze zákazníků).
Oba eshopy můžete nechat u dropshipping.cz, je s nimi výborná domluva. Doporučil bych prodej dobrému marketérovi, případně někomu, kdo zboží prodává a za cenu zásob tak může získat pěkné domény a širokou databázi, s kterou se dá dále dobře pracovat.
22 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
63 hodnocení
členem od 2. 10. 2009
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E