logo
08.10.2019 14:27
1
Zdravim, mam zakoupenou 100 GB variantu google disku a sdilim nektere slozky.
Problem je ze dotycnemu kteremu sdilim slozky disk pise ze prekrocil svoji 15GB kvotu a nedovoli mu to nahrat.

Tj jak jim to funguje? Myslel sem ze kdyz to nahrava do me slozky na mem disku tak jemu se to do jeho kvoty nepocita.
08.10.2019 14:40
2
nemám to ověřené, ale tak nějak jsem měl za to, že když někomu něco nasdílíš, vytvoří se u něj něco jako "prolinkovaná kopie"
08.10.2019 14:41
3
Jde o to ze dotycny to nahrava do me sdilene slozky, tj misto to bere mne i jemu?
08.10.2019 14:43
4
Původně odeslal Milan Hornik
Jde o to ze dotycny to nahrava do me sdilene slozky, tj misto to bere mne i jemu?
myslím si, že jo :)
08.10.2019 14:53
5
Ano, stejně tak i Dropbox. Sdílená složka se počítá do kvóty na obou stranách.
08.10.2019 14:55
6
tak to je presne to co jsem nechtel slyset :D, popravde krom toho ze vydelaji vice penez v tom nevidim zadnou logiku aby se to takto chovalo.
08.10.2019 17:18
7
Původně odeslal Milan Hornik
tak to je presne to co jsem nechtel slyset :D, popravde krom toho ze vydelaji vice penez v tom nevidim zadnou logiku aby se to takto chovalo.
Máš možnost sdílet, buď rád :D