Zadejte hledaný výraz...

Nabízím k prodeji poptávkový web po hypotékách pro AJ mluvící klientelu Mymortgage.cz – zajímavé pro hypoteční zprostředkovatele

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 20. 9. 2019
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízím k prodeji jednoduchý poptávkový web po hypotékách běžící na doméně Mymorgage.cz
Web jsem využíval naposledy cca před 2 roky, kdy jsem na web přiváděl pomocí reklamy anglicky mluvící zájemce o zprostředkování hypotéky. Web byl 2 x redesignovaný a v té době velmi dobře fungoval. Nyní mi však leží ladem už skoro rok a půl a nevím, co s ním, jelikož mám řadu dalších aktivit, které pro jsou nyní přednější.
Web/doména je bezesporu zajímavá pro nějakého finančního poradce/finančně poradenskou firmu, která se zaměřuje na anglicky mluvící klientelu, která má nutno říct např. v Praze velmi silnou základu. Zároveň jsou to velmi dobří a často bonitní klienti, kteří mají zpravidla velký problém získat hypotéku zejména kvůli jazykovým bariérám. Jak v bankéři, tak poradci na tom s AJ často nejsou zrovna nejlépe a tak zájemci o hypo často tápou na koho se obrátit.
Na web jsem přiváděl klienty pomocí bannerové reklamy a dále napojením na vhodné tématické weby. Za rok 2017 (v době utlumení reklamy) přišlo na web cca 25 zájemců o hypo, z čehož jsem zrealizoval cca 7 hypoték - ještě bych dohledal statistiky, které dám rád k nahlédnutí. Průměrná výše úvěru činila odhadem 3 mil. Kč a všechno to byli klienti z Prahy.
Sám pracuji přes 12 let ve financích, rád bych se portálu víc věnoval.. upgradednul ho na vyšší úroveň a pokračoval v businessu.. - viz. např. příklad jiného webu, kde to taktéž dobře funguje s minimální investicí.
(https://www.mortgagespecialist.cz/?gclid=EAIaIQobChMIg-CktJPt4QIVxeR3Ch0dgwoNEAEYASAAEgJ_PfD_BwE)
Taktéž možno domluvit se na vstupu nějakého partnera a pokračovat v budoucí spolupráci společně - nebráním se tomu. Moje úloha by však byla nyní pouze ve strategickém poradenství a v tom, jak např. přepracovat web, aby byl pro návštěvníky poutavý, jak dělat reklamu, jak komunikovat s návštěvníky webu nebo jak komunikovat se zájemci o hypotéky.
Ondřej Vališík
t: 720 346 996
e: valisik@eclients.cz
31 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
4 hodnocení
členem od 4. 3. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E