Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

A už dost! Hledám programátora na dokončení inzertního projektu na WordPressu

Dobrý den, jak již píšu v poutavém nadpisu A UŽ DOST! tak přesně takhle to myslím. Už nebudu čekat nato než naprší uschne a začnou padat tragače. Již čtvrtý člověk mi nebyl schopen dokončit můj online projekt založený na inzertní server, který jede na wordpressu a tohle je neskutečně zarážející!
- desítky tisíc v prd*eli
- ztráta času ani nemluvím
- každý umí mluvit, kecat jak by to udělal podle sebe, ale stejně z toho vznikne to, že někdo něco rozdělá udělá podle sebe ale stejně je někde chyba!
- jenom k věci nejsem žádný amatér, vlastním několik webů a online projektů, zde jde pouze a čistě o lidské činy a lži
SI TO TY?
Najde se tu někdo inteligentní, normální, bez keců, že všechno jde udělat, ale stejně on to nezvládne tak to zadává někomu jinému potom zase někomu a stejně to nejde protože to a to atd...(znáte to)
Někdo, kdo je schopný mi projekt dotáhnout do konce aby fungoval a měl patřičné dlouhodobé reference? Opravdu nehledám ty chytrolíny, kteří mluví, něco udělají a stejně je to nad jejich síly!Nehledám někoho kdo mi řekne že se nato podívá a dejme tomu za 14 dní by to mohlo být. Zde je práce cca na 10-15 hodin.
CO JE POTŘEBA?
Web mi jede na zakoupené šabloně v které je ruční zásah.Hlavním cílem je koupit si jeden ze 3 balíčků - platba přes gopay
- po zakoupení se aktivuje inzerát - na určitou dobu, a taky aby byl inzerát buď to přednostní nebo ne - řazení dle priority a datumu
- udělat a opravit celý proces nákupu tedy od registrace po zakoupení, po aktivaci administraci v účtu jako je změna hesla, kolik mám zakoupeno, jak dlouho budu mít zakoupeno.
- emaily při registraci, při zakoupení, nastavení faktury
- úprava přední strany
- blog
- nastavení inzerátů
- nastavení filtrů
- zrychlení webu
CO ZATO?
Ze začátku rozhodně nepočítejte s nějakou zálohou. Počítejte ale s tím, že jakmile dodržíte slovo a doděláte veškeré věci tak jak mají být tak platbu ihned za Vaši práci odesílám a dobře zaplatím. Jak jsem již psal A UŽ DOST! nemám zapotřebí tohle dělat neustále donekonečna!
Vaše reference a nabídky mi posílejte na kliparto@seznam.cz nebo do PM rozhodně preferuji i online chat, kde můžeme spolu komunikovat. Samozřejmě dostanete kompletní plán a dokument co a jak přijde a co máte udělat.
Děkuji
53 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
3 hodnocení
členem od 19. 11. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od copy.veronika (13 hodnocení)
6. 2. 2020
Spolupráce byla v pořádku, drobné doladění, ale vše se zvládlo! :)
ikona hodnoceni
od LukasTr (6 hodnocení)
15. 1. 2020

perfektní komunikace, okamžitá platba, pokračujeme ve spolupráci

ikona hodnoceni
od Petra (36 hodnocení)
23. 1. 2019

Další poptávky Více