Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Vstup na nový trh? S námi bez problémů. Překlady, zákaznická podpora, marketingové kampaně. CZ/SK/EN/PL

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 17. 9. 2019
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Kdo jsme?
Jsme Almao sp. z o.o. - relativně mladá, ale pružně se rozvíjející společnost plná mladých, talentovaných a motivovaných lidí. Specializujeme se zejména na polský, český a slovenský trh. Jsme schopni nabídnout komplexní balíček služeb pro vstup na daný trh. Náš tým tvoří specialisté s dlouholetými zkušenostmi z daného oboru.
S čím Vám můžeme pomoci?
Překlady a psaní
Čeština, polština, slovenština a angličtina – to jsou jazyky, které ovládáme na naprosto precizní úrovni. Ať už potřebujete přeložit cokoli, my si s tím poradíme. Máte e-shop a chcete vstoupit na některý ze zmíněných trhů? Žádný problém! Máme v týmu rodilé mluvčí, kteří se postarají o to, aby produktové texty byly na té nejvyšší úrovni a odpovídaly standardům daného trhu. Nebráníme se překladům z jakékoliv oblasti a pokud není co překládat, můžeme texty rovnou napsat.
Zákaznická péče
O nové zahraniční klienty se někdo musí postarat. Najít někoho, kdo daný jazyk ovládá na potřebné úrovni může být občas doslova nadlidský úkol. A proto jsme tu my. Almao, tedy lidé z naší firmy, kteří mají v oblasti zákaznické péče dlouholeté zkušenosti. Osobně se v tomto oboru pohybuji od roku 2012. Můžete si být jisti, že Vaši zákazníci budou v dobrých rukách. Opět platí, že nenabízíme pouze lidi, ale kompletní balík služeb, včetně telefonního čísla a ústředny.
Kampaně Google AdWords
Ano, stavět e-shop nebo webovou prezentaci na zelené louce není zrovna nejjednodušší. A proto nabízíme služby také v této oblasti. Správně nastavená kampaň dokáže nejen přivést nové návštěvníky, ale také návštěvy konvertovat na objednávku nebo třeba telefonát. Náš marketingový manažer k nám přišel z agentury, která pro Google zajišťovala podporu pro reklamní agentury a velké podniky. Měl na starosti kampaně s rozpočtem v řádech milionů. Řekněte sami, kdo by se o Vás postaral lépe?
Jak nás kontaktovat?
Buď ve formě soukromé zprávy nebo napište na info@almao.cz. Pokud pro Vás písemný kontakt není „to pravé ořechové“, můžete zavolat na +420 255 790 518.
PS: Rádi vyhovíme i nestandardním požadavkům.
32 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
9 hodnocení
členem od 19. 3. 2008
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Ovie (228 hodnocení)
16. 9. 2021

Spokojenost. Splnil, co slíbil, rychlá domluva, vše v pořádku. 🙂

ikona hodnoceni
od Pavel Janků (93 hodnocení)
11. 3. 2021

Doporučuji

ikona hodnoceni
od Fasta (2 hodnocení)
24. 6. 2019

Výborná spolupráce, vřele doporučuji.

ikona

Ano, všechno proběhlo hladce a rychle, komunikace přes skype

Další nabídky Více