Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Vytvoření porovnávače (agregátoru) cen mobilních telefonů

Dobrý den.
Poptávám někoho, kdo by vytvořil porovnávač cen mobilních telefonů. Někoho, kdo předá kompletně fungující web, který bude připraven k oficiálnímu spuštění.
Data:
Budou dodávána z XML feedu. Jeho struktura bude pevně daná a neměnná. Konkrétní feed by se měl načítat v pravidelných intervalech, kvůli aktuálnosti dat. Měla by být k dispozici snadná možnost přidávat další feedy i později (jejich URL adresy, struktura bude vždy stejná)
Stránky webu:
Homepage - kde se budou zobrazovat ty nejzajímavější mobilní telefony (nejlevnější, s největším poklesem ceny oproti poslední aktualizaci...). Na homepage bude i vyhledávač. Jak možnost slovního vyhledání názvu, tak i možnost nadefinování parametrů výběru (značka, typ, operační paměť...).
Nadřazený typ mobilu - kde budou na výběr jednotlivé jeho možnosti. Tedy varianty podle operační paměti, pevné paměti... Zároveň zde budou i ceny jednotlivých konkrétních modelů. Z těch bude možné prokliknout přímo k danému konkrétnímu modelu.
Konkrétní typ mobilu - kde už půjde o přesný model jasných specifikací. Kromě klasických informací o něm zde bude i graf vývoje jeho ceny, kde bude možné dohledat jaká byla dříve a zda jde nahoru nebo dolů. Z této podstránky bude možný proklik do obchodu, který ho nabízí.
Tolik k hrubému nástřelu toho, jak si web představuji. Konkrétně vše upřesním s konkrétním člověkem. Prosím o kontakt v soukromé zprávě s orientačním nástřelem ceny.
18 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
87 hodnocení
členem od 12. 10. 2010
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Radek (46 hodnocení)
21. 9. 2022

doporučuji

ikona

doporučuji, vše v pohodě

ikona hodnoceni
od Gyno Beerman (14 hodnocení)
9. 9. 2022
Spolupráce proběhla výborně, komunikace byla rychlá a excelentní a jsem nadmíru spokojen.
ikona

Dakujeme za spolupracu.

ikona hodnoceni
od TZ (4 hodnocení)
4. 3. 2022

Dobrá, rychlá a profesionální spolupráce.

Další poptávky Více