Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Program pro tisk etiket

program bude mít nadefinované šablony jakým způsobem formátovat etikety (dodám vizuální podporu pro každý formát etikety)
Etikety budou obsahovat:
název produktu, návod k produktu, generování QR kódu, generování EAN kódu, vyrobeno v, adresa distributora, piktogramy, piktogramy s textem
Šablona by měla umět v případě chybějícího nějakého pole umět využít prázdného místa a poměrově zvětšit ostatní pole, které má prioritu před ostatníma.
Příklad: produkt nemá žádný piktogram - vznikl prostor, QR kód je možno zvětšit.
Bude 9různých velikostí etiket
66x70 mm (12ks na A4)
98x37,1 mm (14ks na A4)
68x46,8 mm (18ks na A4)
68x36 mm (24ks na A4)
50x35 mm (32ks na A4)
48,5x25,4 mm (44ks na A4)
37x21 mm (60ks na A4)
30x15 mm (114ks na A4)
25,4x10 mm (189ks na A4)
Budou dvě volby výběru tisku, ruční a importem přijaté faktury od dodavatelů.
Ruční - uživatel si vybere z interní DB, jaký/é produkt/y chce tisknout a kolik ks etiket.
Import (xml - dodám)- z něho si program vytáhne kódy produktu a množství, díky kterých zjistí jaké produkty chceme tisknout a v jakém množství.
Program bude mít vlastní db, do které bude vše ukládáno a také externí soubor xlsx, ze kterého si bude tahat nové produkty / chybějící informace.
DB bude uchovávat název produktu, kód produktu, stát ve kterém byl produkt vyroben, ean, zvolené piktogramy (s textem či bez), návod produktu a preferovaný formát etikety.
Do DB by mělo jít vkládát i ručně produkty, které v xlsx ani nikde jinde uvedené nejsou.
Pro možnost tisknout individuální etikety bez návaznosti na cokoliv.
Programu by mělo jít nadefinovat, aby dal od určitého počtu ks rezervní etikety, protože se mnohdy stane, že jsou nějaké defektivní nebo je člověk během lepení zničí.
1-10ks - přidá 1x rezervní, 11-100 - přidá 5x rezervní atp.
Tisk etiket:
Pakliže se nahraje faktura s 30 produkty a každý bude mít jiný preferovaný formát etikety, tak je nutné, aby se tisk udělal tak, aby nenechal zbytečná prázdná místa na dané A4 s etiketama.
Příklad mám (50x35) formát etikety, která nese 32míst a na faktuře je 5 produktu a každý s 5kusy - to znamená, že se nasází postupně za sebe na jednu A4 u které obsadí 25míst a 7zůstane neobsazených.
Pokud bude tisk s více produkty, které mají preferované jiné formáty etiket, tak je nutné aby před tiskem program upozornil kolik A4, jakých formátu etiket a v jakém pořadí je nutné dát do tiskárny, aby se vytisklo vše hromadně na jedno kliknutí.
Také musí jít zvolit i jen jeden formát etiket (příklad 68x46,8), pro případ, že bude třeba 5 produktů a jeden z nich bude na 122x A4 (68x46,8) formát etikety a zbylé 4 produkty budou na 56x A4 (48,5x25,4) formát etikety. V tuto dobu je jednodušší tisknout dle formátu etikety a nikoliv vše dohromady ať už z důvodu velikosti zásobníku tiskárny či jen úspory času.
Před samotným tiskem by mělo vizuálně uživatele upozornit kolik A4 a jakého formátu etiket musí do zásobníku tiskárny vložit, aby se vytiskl zvolený tisk korektně.
Program by měl umět poměrově změnit velikost tisku a rovněž posouvat tisk, aby se dal tisk upravit dle tiskárny.
61 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
25 hodnocení
členem od 15. 8. 2008
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Lukáš Černý (1 hodnocení)
8. 1. 2022

urapavovat tento systém bych znovu nechtěl, pri přijetí mne motivovalo to ze principy fungovani takoveho systemu neznám ale bohuzel po chvili jsem zjistil ze ten systém nelze dlouhodobe udržovat, opravovat, je novy ale úroveň jakou je napsan tomu neodpovida a to mi zhnusilo tu chuť na tom neco dělat

ikona

osobně zakaznika hodnotím jaki chudaka co si od amatera koupil system co na prvni pohled funguje

ikona hodnoceni
od p.tr. (22 hodnocení)
4. 11. 2021

Proběhlo v pořádku, díky :).

ikona hodnoceni
od Martin Svozil (5 hodnocení)
23. 5. 2021
Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.

Další poptávky Více