Zadejte hledaný výraz...

PrestaShop VS Woocommerce

Dobrý den,
je pro eshop lepší redakční systém PrestaShop nebo WordPress s Woocommerce? Jedná se konkrétně o samotný eshop, žádný blog a podobně. Jde mi hlavně o údržbu, funkčnost a tak dále. Občas jsem si totiž všiml, že když chtěl někdo upravit eshop na PS tak zájemců bylo méně než když chtěl někdo provést úpravy na Woocommerce eshopu. Každopádně mě zajímají vaše zkušenosti, tipy a názory.
Děkuji předem všem za plnohodnotné příspěvky.
17. 8. 2019 17:29:19
https://webtrh.cz/diskuse/prestashop-vs-woocommerce/#reply1412197
Liscata
verified
rating uzivatele
(7 hodnocení)
17. 8. 2019 21:06:03
Zdravím,
1) Asi bych volil PS a to max verze 1.6.x.x (do 1.7.x bych vůbec nešel)
2) Nezdá se mi, že by návrhářů a programátorů bylo na PS málo
Podle mne jinak v PS je to lepší, sám jej dělám a od modulací, úprav a dalších řešení mi přijde, že je PS lepší řešení než WP/WOOC. Asi to bude tím, že WP moc nedělám a nemusím jej nějak moc, tedy proto asi i tento názor, ale když si vezmu, že na PS je spousta možností, modulací zdarma, custom práce, které sice stojí nějakou částku, ale těch možností, které jsou na tom, nevím, ale podle mne PS.
Ohledně prací na PS, zde se určitě dají najít kvalitní lidé na úpravy, programování atp. a myslím si, že jich zde na Webtrhu není zas tak málo, jen je pravda, co koukám poslední dobou, že na PS je spíše méně zakázek a asi i proto sem moc lidí na PS nechodí, nebo chodí, ale opravdu sporadicky jednou za čas a spíše vše okolo PS hledají jinde, než zde.
Ale to je pouze věc mého názoru :))
17. 8. 2019 21:06:03
https://webtrh.cz/diskuse/prestashop-vs-woocommerce/#reply1412196
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit