Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Propojení s platební bránou.

Dobrý den,
hledám šikovného člověka, který má (!) zkušenosti s platební bránou a napojením. Máme ji již funkční, jen jde o změnu pravidla.
Představu popíši jednoduše níže, jsem však otevřený i novým nápadům.
Návštěvník natěšený dorazí na náš web a v plné eufórii s největší pravděpodobností navštíví "e-katalog fotografií". Proto tam hlavně přišel. Na další stránce za homepage se objeví opravdu tato galerie fotografií s krátký popisem. Může si označit jednu či více fotografií a zmáčkne CTA tlačítko zaplatit. Částka se mu napočítá dle počtu označených fotografií, všechny mají totožnou cenu a jsou pouze v českých korunách. Po zmačknutí na platební tlačítko se dostane na platební bránu, kde vyplní údaje z karty. Zde už je to práce banky, resp. zprostřekovatele. Využíváme bránu ThePay. Zkušenost s ní výhodou.
Nejsme eshop, ale prezentační web na wordpressí šabloně WOZX, která už nyní je napojena v administraci na platební bránu. Obsluhuje ji admin a platbu odesílá ručně. Potřebujeme pouze tuto funcionalitu posunout k zákazníkovi, aby úhrada nebyla závislá až na tom, kdy mu pošleme link k uhrazení, ale mohl platit hned.
Rozhodující pro nás je spolehlivost a důvěra ve spolupráci, komunikace a pravidelné updaty, reference. Na úkon nespěcháme, výměnou za přátelštější cenu.
Vše je připraveno, jde o jednu stránku na našem webu navíc, která si umí spočítat označené fotografie s tlačítkem zaplatit.
Těšíme se na nového vzdáleného kolegu, který nám pomůže a pošle ukázku své práce.
17 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 1. 3. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Kryštof Walter (4 hodnocení)
16. 3. 2019
ikona hodnoceni
od Jan Kubin (3 hodnocení)
30. 7. 2018

Výborná spoluprace. Vřele doporučuji

Další poptávky Více