Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Plugin do Chromu – Postupné otevírání stránek

Potřeboval bych vytvořit plugin do Google Chrome, když otevírám více stránek najednou, aby to Chrome otevíral postupně (jednu po druhé).
Možná už něco takového existuje, ale já to nenašel. Jde o to že používám na otevírání odkazů Multi-link plugin a když otevírám třeba 20 odkazů najednou, tak se mi v Chromu načítají všechny najednou a trvá to pomalu a často mi to hodí hlášku že paměť selhala. Potřeboval bych aby to fungovalo tak, že pokud otevírám velké množství odkazů, tak aby se vždycky otevíral ten první, a ostatní "čekaly" až se načte, jakmile by se načetl, tak druhý v pořadí a tak dále.
Cenu nabídněte. Dám to nejspíš nejlevnější nabídce, pokud to bude alespoň trochu fungovat.
---
(Jo, a ještě by bylo dobré, aby ten plugin neukazoval při spouštění Google Chrome takovou tu hlášku jestli chci deaktivovat rozšíření Google Chrome, mám už pár ručně vyrobených pluginů a všechny mi toto ukazují a je to otravné)
---
A ještě mě napadlo, že by byla dobrá nějaká funkce "otevřít všechny odkazy na stránce", případně s nějakým filtrem, to znamená otevřít jen odkazy který obsahují určitý textový řetězec. Celé by to mohlo být udělané tak, že ty odkazy by se otevíraly jakoby ve frontě, nastavil bych si tam nějaké maximum, například "5", a otevřelo by se prvních 5 odkazů v nových panelech, s tím že (jak jsem již psal) by se načítal nejdřív první, a až by se načetl celý tak by se začal načítat druhý, atd... a všechny ostatní by byly ve frontě (aby se nezatěžovala paměť prohlížeče) a postupně by se otevíraly až ve chvíli kdy bych 1 z těch 5-ti panelů zavřel, tedy aby jich vždy bylo otevřených jen pět, jak jsem si nastavil.
58 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
14 hodnocení
členem od 10. 2. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od vlkosin (6 hodnocení)
27. 5. 2021

Vše v pořádku.
Při vyhotovení zakázky jsme se opět notně nasmáli 🙂

ikona hodnoceni
od kofolus (25 hodnocení)
8. 7. 2019

Vše v pořádku

ikona

Vše ok

ikona hodnoceni
od mtman (5 hodnocení)
13. 6. 2019
Excelentní spolupráce! S uživatelem proběhlo vše v naprostém pořádku a jsem spokojen.

Další poptávky Více