Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Vyšperkujte svůj e-shop k dokonalosti

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 22. 6. 2019
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Investujete velké peníze do reklamních kampaní či jiné internetové reklamy, pronajímáte si drahé e-mailové databáze na které rozesíláte newslettery, ale výsledky jsou pouze dočasné, a pak prodeje ustávají?
Co zkusit něco změnit, začít dlouhodobě budovat organický dosah vašeho obchodu, který sice stojí poměrně dost času, ale funguje výborně a hlavně dlouhodobě?
Internetový prodej má oproti běžnému prodeji v kamenných prodejnách spoustu odlišností, tou hlavní však je, že si zákazník zboží nemůže takzvaně osahat, vyzkoušet a osobně si promluvit s prodavačem, který by měl být profesionálem a ne podavačem.
Faktem je, že když zákazník přijde na Váš e-shop, rozhodne se během několika málo sekund, zdali zůstane či odejde a vy se ztratíte v nepřeberném množství ostatních obchodů. Vypadáte profesionálně? Najde zákazník všechny informace, co potřebuje? Přesvědčíte ho, že má nakoupit právě u Vás než u konkurence?
Kdo jsem?
Dlouhodobě se věnuji internetovému prodeji, SEO, copywritingu a aktuálně poskytuji externí podporu největšímu českému e-shopu v oblasti Army a outdoor vybavení.
Co Vám nabízím?
  • analýzu vašeho internetového obchodu z pozice zákazníka, zjistím nedostatky a společně se dohodneme na jejich řešení
  • podívám se na design vašeho e-shopu a navrhnu případná zlepšení, vylepším klíčové stránky, které mají za účelem zákazníka přesvědčit, že jste solidní a profesionální
  • eliminuji faktory, díky kterým zákazník Váš obchod opouští a jde hledat jinam - postupně si projdu celým nákupním procesem a společnými silami jej zjednodušíme a vyladíme
  • podrobně se podívám na kategorie vašeho e-shopu a detaily produktů, navrhnu strukturu popisů a vytvořím relevantní obsah, který nebude psán pro vyhledávače ale pro zákazníka
  • vylepším profily Vašeho obchodu na sociálních sítích, navrhnu úpravy a mohu je případně i moderovat
Na ohodnocení se domluvíme dle vašich možností, nejsem velká agentura, jsem mladý člověk, který chce získávat nové zkušenosti a ty současné předávat dál. Uvítám dlouhodobou spolupráci.
Máte zájem?
Kontaktujte mě prosím do zpráv zde na Webtrhu nebo na e-mailu fitstormcz@seznam.cz
18 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 3. 8. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více