Zadejte hledaný výraz...

Levný copywriting na různá témata – za pouhých 55 Kč / NS

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 27. 5. 2019
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Hledáte levného copywritera? Využijte mých služeb. Psaní se věnuji několik let. Jenom za poslední rok jsem napsal přes 7 000 NS na více než 150 různých témat. Díky tomu si poradím téměř s každým vaším požadavkem. To není jediný důvod, proč mé služby využít.
Reference
Podívejte se na seznam vybraných referencí. Jde o drobný průřez mojí prací. Zvládám psát pro magazíny, tvořit popisky produktů, vytvářet landing pages i zpracovat PR články. Přesvědčte se sami: https://drive.google.com/drive/folders/1A-st4Ri6kc0TQXqYriaqfOKadrW3IU12?usp=sharing
Rychlost dodání
Na texty nebudete čekat dlouho. Menší zadání (do 5 NS) přijaté během dopoledne je hotové následující pracovní den. Velké zakázky mohu zpracovávat v tempu 10 - 20 NS za den.
Plnění termínů
Udávám reálné termíny vypracování, které jsou závazné. O mé spolehlivosti svědčí hodnocení zde na Webtrhu.
Nízká cena
Cena mých služeb je jednotná. 55 Kč za normostranu textu (1 800 znaků včetně mezer). Fakturovat mohu jako plátce i neplátce DPH. Problémem není ani fakturace do zemí EU.
Něco navíc
Napsané texty mohu vkládat přímo do administrace WP. Po domluvě je možné vyplnění SEO pluginu, přidávání externích odkazů, či vyhledání a nahrání obrázků z fotobanky Pixabay.
Ozvěte se!
V případě zájmu o mé služby napište soukromou zprávu, pošlete mail na info@damiha.cz, nebo zavolejte na číslo 774 708 897.
24 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
87 hodnocení
členem od 12. 10. 2010
Ověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E