Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej e-shopu VitalFactory – rostlinné proteiny, arašídová másla, stéviové kapky, …

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 21. 5. 2019
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Prodej e-shopu VitalFactory - rostlinné proteiny, arašídová másla, stéviové kapky, …
Nabízíme k prodeji e-shop www.vitalfactory.cz - prodejce privátní značky rostlinných proteinů zn. VitalFactory, dále prodejce produktů zn. Growing Naturals, Garden of Life, Sunwarrior, Energy, Empower Supplements ... a výhradního dovozce arašídových másel značky PB2.
Kdo jsme, představení značky VitalFactory
Jsme výrobci přírodních sportovních doplňků stravy pro fitness nadšence/amatérské sportovce, věčné dietáře, bezlepkáře, diabetiky, vegetariány a vegany 😊.
Naše historie sahá do roku 2013, kdy jsme začali provozovat náš první e-shop, v rámci kterého, jsme prodávali produkty amerických značek (tehdy těžko dostupných na českém trhu, přesto velmi žádaných). Na český trh jsme zavedli značky jako jsou Growing Naturals, Garden of Life nebo myVega. Všechno to jsou špičkoví výrobci striktně rostlinných proteinů, vitamínů, probiotik a dalších doplňků stravy.
Později jsme založili e-shop Rawstore.cz, který jsme po čase úspěšně prodali (s cílem získat prostředky na vytvoření své vlastní značky proteinů). Vedle našeho core businessu (dovoz a prodej hlavně proteinů z ciziny) jsme proto začali vytvářet privátní značku proteinů VitalFactory. Tyto naše proteiny jsme postupně zařazovali do námi prodávaného sortimentu. Značka měla velký úspěch, proto jsme se rozhodli postupně kompletně přetavit náš business ve výrobu vlastních přírodních proteinů. Na trh jsme uvedli produktovou řadu proteinů s názvem Glossy line, kterou tvoří celkem 7 různých proteinů.
Proteiny Glossy line
Proteiny z řady Glossy line jsou čistě přírodního původu bez jakýchkoliv sladidel nebo chemických přísad. Jsou bez lepku, bez laktózy, v bio a raw kvalitně, vhodné i pro vegany. Jsou plnohodnotnou náhradou syrovátkového proteinu, navíc pro tělo mnohem lépe vstřebatelnější a využitelnější. Kromě toho, že se dají pít ve formě proteinového nápoje, mají všestranné využití při přípravě nejrůznějších pokrmů – smoothie, müsli, kaše, zmrzliny, pomazánky, dipy, pečivo, koláče, buchty atd.
Další námi prodávané produkty
Máme výhradní zastoupení pro Českou republiku pro prodej arašídových másel zn. PB2. Dále prodáváme oblíbené produkty zn. Growing Naturals, Garden of Life, Empower Supplements, Sunwarrior, Energy a další.
Aktuální výsledky
V současné době na našem e-shopu denně vytvoří objednávku 3 - 6 zákazníků, což je stabilní počet. Na e-shopu je nyní zúžená nabídka prodávaného sortimentu, nicméně již máme připravené rozšíření (vše zatím skryté v nastavení v e-shopu do úplného vyprodání starých zásob).
Naším velmi významným partnerem je Alza.cz, nyní domlouváme spolupráci s Mall.cz a CountryLife.
Marže jsou nastavené na cca 30 – 40 % dle typu prodávaného produktu.
Obrat za rok 2018 činí 1 377 310 Kč.
V současné době se nám nejvíce prodávají naše proteiny zn. VitalFactory v kombinaci s arašídovými másly zn. PB2 a stéviovými kapkami zn. SweetLeaf.
Btw. stéviové kapky se poslední dobou stávají absolutními bestsellery 😉
Veškeré informace o finančních výsledcích poskytneme rádi osobně případnému zájemci o koupi e-shopu.
Způsob propagace
Prodáváme výhradně přes Instagram (náš insta účet: vital_factory)
K dnešku máme cca 900 folowerů a jejich počet neustále roste. Propagace na instagramu pro nás má velký význam a věnujeme mu maximální pozornost. Zastupují nás celkem 4 instagrameři, kteří se starají o správu příspěvků a podporu prodeje. Denně na našem instagramu zveřejní x nových fotek a instastories. Pořádají akce, slevy, píšou komentáře. Fotí naše produkty, získávají zpětnou vazbu od našich zákazníků, vytváří nové recepty, motivují zákazníky k nákupu apod. Všichni z našich instagramerů jsou pro nás neuvěřitelnou podporou a jejich práce si velmi cenníme.
Důvod prodeje
Příchod potomka jednatelky firmy a vleklé zdravotní potíže společníka, kvůli kterých nezvládáme e-shop nadále spravovat.
Co všechno je předmětem prodeje
- E-shop vytvořený na zakázku včetně na zakázku vytvořeného fakturačního systému.
- Domény vitalfactory.cz, vital-factory.cz, vitalfactory.sk, vitalfactory.shop
- Licence na prodej proteinů zn. VitalFactory + veškeré kontakty na subdodavatele, balírnu, externí sklad, …
- Receptury na výrobu dalších druhů proteinů
- Zajímavé kontakty na vybrané značky, které stojí za to prodávat v e-shopu
- Výhradní zastoupení značky PB2
- Zásoby v hodnotě cca 600 000 Kč
Aktuální situace na trhu s rostlinnými doplňky stravy
- V současné době splaskává bublina kolem klasických (tj. chemický vyrobených) doplňků stravy. Jak profesionální, tak amatérští sportovci začínají věnovat více pozornosti tomu, jak se stravují a jaký to má dopad na zdraví jejich těla. Už se konečně začíná nahlas mluvit o nepříznivých důsledcích užívání např. syrovátkového proteinu. Řada výrobců klasických doplňků stravy přiznává pokles zájmu o tyto produkty a naopak zaznamenávají zájem zákazníků o čistě rostlinné produkty.
- RAW, BIO, VEGAN – punc žádaný veřejností, který navíc nahrává aktuálnímu trendu, kdy je cool být veganem a jíst potraviny v BIO/RAW kvalitě, které tolik nezatěžují lidský organismus.
- Lidé jsou za BIO/RAW potraviny ochotni utrácet značnou část peněz.
Komu bychom e-shop rádi prodali
Silnému partnerovi, se kterým si budeme rozumět jak po businessové, tak po lidské stránce. Zájem o fitness, zdravou stravu a sportovní doplňky stravy velkou výhodou, ne však podmínkou. Stejně tak je výhodou znalost provozování e-shopů a online marketingu. Byly bychom také rádi, aby byla značka VitalFactory propagována i nadále v souladu s hodnotami, se kterými byla založena.
V případě zájmu nabízíme pomoc s převzetím e-shopu od nového majitele a s jeho rozjetím po předem domluvenou dobu. Zejména současná jednatelka je hlavní nositelkou know how, může poskytnout cenné rady a zkušenosti s tím, jak e-shop vést a hlavně jak ho dále rozvíjet. Jsme k dispozici 😊
Pro více informací pište na email: info@vitalfactory.cz nebo volejte na tel.: +420 720 346 996.
L.Ř.
2905529059290562905729058290542905229053
30 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
4 hodnocení
členem od 4. 3. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E