Prodej eshopu E-Samolepka™ + kompletní výroba • Možnost okamžitě začít s podnikáním
Zobrazují se odpovědi 1 až 11 z 11

Externí odběrné místo

  1. Zdravím,

    jsem majitel menší čokoládové manufaktury www.chocolatehill.cz. V únoru jsme začali provozovat e-shop. A o produkty je relativně velký zájem. Jedná se však o specifický trh. Nyní zasíláme přes Zásilkovnu. Jakmile budou teploty trvale přes 20 stupňů (navíc slunko má čím dál tím více síly, takže umí dodávky pěkně rozehřát), tak už čokoládu nepošleme. Bez klimatizované přepravy je to bez šance. Jenže lidé mají chuť na čokoládu pořád. Máme sice své distributory, kteří si na léto udělají zásoby. Ale my bychom rádi nějak obsluhovali i zákazníky z e-shopu.

    Můj dotaz zní... Neexistuje nějaká služba, která by suplovala pobočku pro osobní odběr? Tj. že by se tam daly navést bezpečně zásoby a zprostředkovávaně docházelo k výdeji? Prostě aby se nemusely posílat balíčky samostatně v nereálných podmínkách.

    Stačila by nám možná i Praha. Dělá nám 35 % tržeb. Brno si řešíme sami, je to naše domovské město :) Případně větší krajská města.

    Klidně si dovedu představit nějakou spolupráci třeba s nějakým obchůdkem s kvalitními potravinami, kdyby někdo z vás něco takového provozoval, nebo někoho znal. Vymyslela by se nějaká provize za vydané zboží a navíc bychom tam posílali zákazníky se zájem o kvalitní potraviny, takže by si jistě něco mohli koupit navíc.

    Předem díky za informace a případné tipy. Teď budu pár hodin řídit, tak se omlouvám, že nebudu hned komunikovat.

    Petr z Chocolate Hill

  2. Co se právě děje na Webtrhu?
    CzMarta poptává: Web pro překlepovou doménu.
    Ivanaonline prodává: Bananas.cz - prodej domény
    Exventura prodává: E-shop s kravatami - NejKravaty.cz
  3. No a poc se nedohodnes treba v praze nebo tam kde to je pro tebe zajimave s nejakou prodejnou ?? das jim tam lednici naplnis cokoladou a na webu to uvedes jako prodejce nebo vydejni misto

  4. Citace Původně odeslal radekxxx Zobrazit příspěvek
    No a poc se nedohodnes treba v praze nebo tam kde to je pro tebe zajimave s nejakou prodejnou ?? das jim tam lednici naplnis cokoladou a na webu to uvedes jako prodejce nebo vydejni misto
    To samozřejmě můžu zkusit. Spíš jsem se ptal zde zkušenějších, zda už třeba taková služba neexistuje, která se na něco takového specializuje. Tj. jako externí sklad s možností výdeje. Ale chápu, že náš problém může být specifický.

    Jinak čokoláda nemusí být v lednici. Stačí klimatizovaný prostor. V létě je problém přeprava, v regálu se jí nic nestane.

  5. Citace Původně odeslal ChocolateHill Zobrazit příspěvek
    Zdravím,

    jsem majitel menší čokoládové manufaktury www.chocolatehill.cz. V únoru jsme začali provozovat e-shop. A o produkty je relativně velký zájem. Jedná se však o specifický trh. Nyní zasíláme přes Zásilkovnu. Jakmile budou teploty trvale přes 20 stupňů (navíc slunko má čím dál tím více síly, takže umí dodávky pěkně rozehřát), tak už čokoládu nepošleme. Bez klimatizované přepravy je to bez šance. Jenže lidé mají chuť na čokoládu pořád. Máme sice své distributory, kteří si na léto udělají zásoby. Ale my bychom rádi nějak obsluhovali i zákazníky z e-shopu.

    Můj dotaz zní... Neexistuje nějaká služba, která by suplovala pobočku pro osobní odběr? Tj. že by se tam daly navést bezpečně zásoby a zprostředkovávaně docházelo k výdeji? Prostě aby se nemusely posílat balíčky samostatně v nereálných podmínkách.

    Stačila by nám možná i Praha. Dělá nám 35 % tržeb. Brno si řešíme sami, je to naše domovské město :) Případně větší krajská města.

    Klidně si dovedu představit nějakou spolupráci třeba s nějakým obchůdkem s kvalitními potravinami, kdyby někdo z vás něco takového provozoval, nebo někoho znal. Vymyslela by se nějaká provize za vydané zboží a navíc bychom tam posílali zákazníky se zájem o kvalitní potraviny, takže by si jistě něco mohli koupit navíc.

    Předem díky za informace a případné tipy. Teď budu pár hodin řídit, tak se omlouvám, že nebudu hned komunikovat.

    Petr z Chocolate Hill
    Já nevím ale asi by to chtělo vyzkoušet, možná to řešíš zbytečně. Mlsám čokoládu Pacari a vozím ji v autě jako dárek, běžně stojím i v jižní Francii 2 dny na slunci a v osobáku je při stání větší teplo než v dodávce a na čokoládě nejsou vidět žádné změny.

  6. Citace Původně odeslal láďa1979 Zobrazit příspěvek
    Já nevím ale asi by to chtělo vyzkoušet, možná to řešíš zbytečně. Mlsám čokoládu Pacari a vozím ji v autě jako dárek, běžně stojím i v jižní Francii 2 dny na slunci a v osobáku je při stání větší teplo než v dodávce a na čokoládě nejsou vidět žádné změny.
    a je to určitě čokoláda? :))

  7. Citace Původně odeslal skranc Zobrazit příspěvek
    a je to určitě čokoláda? :))
    Pacari jako jedna z nejlepších čokolád na světě a v BIO kvalitě není čokoláda? Chápu, že ti co žerou palmový tuk zabalený v Milce nebo Studentské pečeti v létě lžičkou to nemusí pochopit co to je kvalitní čokoláda:)

  8. Citace Původně odeslal láďa1979 Zobrazit příspěvek
    Já nevím ale asi by to chtělo vyzkoušet, možná to řešíš zbytečně. Mlsám čokoládu Pacari a vozím ji v autě jako dárek, běžně stojím i v jižní Francii 2 dny na slunci a v osobáku je při stání větší teplo než v dodávce a na čokoládě nejsou vidět žádné změny.
    On je to běžný standard na českém trhu. S námi srovnatelná konkurence vždy s nástupem léta na e-shop umístí lištu, že kvůli teplotám nezasílá. Máme i své distributory, kteří to dělají také. Ze stejného důvodu. V zásadě, jakmile je nad 22 stupňů několik dní za sebou, tak je konec... Uvažujeme, že zasílat budeme, ale bude to na riziko zákazníka.

    Tak to je Pacari dost odolná. Naše by dva dny na slunci nevydržela. Alespoň ne v původním stavu :)

  9. Citace Původně odeslal láďa1979 Zobrazit příspěvek
    Pacari jako jedna z nejlepších čokolád na světě a v BIO kvalitě není čokoláda? Chápu, že ti co žerou palmový tuk zabalený v Milce nebo Studentské pečeti v létě lžičkou to nemusí pochopit co to je kvalitní čokoláda:)
    My na WebCzech jsme zásobeni. Petr chodí čokoládou platit pronájem e-shopu :))

    Ještě mě napadá, že by mohl posílat hmotu v krabičce a tvořítka.

    Takové DIY čokoládové bombony.

    ---------- Příspěvek doplněn 17.05.2019 v 11:01 ----------

    Jinak tedy abych jen nehejtoval tak existuje polystyrenová přepravka, která se používá třeba pro přepravu akvarijních rybiček. Používá se to v kombinaci s expresní přepravou a funguje to. Není to ale nic levného takže je otázka, zda má něco takového smysl. Pro zásobování ale nějakého odběrného místa ve velkém městě by to nemuselo být od věci. Další možností je potom ČD kurýr což je služba, kdy se zásilka naloží na nejbližší vlak do dané destinace. Posílali jsme takto potraviny a odesílali jsme je večer, kdy klesla teplota a třeba během 5 hodin byla zásilka v Praze

  10. Citace Původně odeslal skranc Zobrazit příspěvek
    ... Další možností je potom ČD kurýr což je služba, kdy se zásilka naloží na nejbližší vlak do dané destinace...
    ČD Kurýr | České dráhy
    Ke dni 9.12.2017 bude služba přepravy zásilek ČD Kurýr a InterKurýr ukončena.

  11. Citace Původně odeslal desp Zobrazit příspěvek
    ČD Kurýr | České dráhy
    Ke dni 9.12.2017 bude služba přepravy zásilek ČD Kurýr a InterKurýr ukončena.
    Tak pak už jen ukecat řidiče StudentAgency

  12. Citace Původně odeslal skranc Zobrazit příspěvek
    My na WebCzech jsme zásobeni. Petr chodí čokoládou platit pronájem e-shopu :))

    Ještě mě napadá, že by mohl posílat hmotu v krabičce a tvořítka.

    Takové DIY čokoládové bombony.

    ---------- Příspěvek doplněn 17.05.2019 v 11:01 ----------

    Jinak tedy abych jen nehejtoval tak existuje polystyrenová přepravka, která se používá třeba pro přepravu akvarijních rybiček. Používá se to v kombinaci s expresní přepravou a funguje to. Není to ale nic levného takže je otázka, zda má něco takového smysl. Pro zásobování ale nějakého odběrného místa ve velkém městě by to nemuselo být od věci. Další možností je potom ČD kurýr což je služba, kdy se zásilka naloží na nejbližší vlak do dané destinace. Posílali jsme takto potraviny a odesílali jsme je večer, kdy klesla teplota a třeba během 5 hodin byla zásilka v Praze

    No jo, polystyrenová přepravka je sice fajn věc. Ale nemá v sobě chladící médium. Takže prostup tepla může zpomalit. Ale nic nebrání tomu, aby se vnitřní teplota srovnala s okolní. Takže pokud bude v dodávce pár hodin konstant teplota kolem 30 stupňů, tak to nepřežije stejně :)

Hostujeme u Server powered by TELE3