Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Překlad jednoduchých vět (dialogů) z češtiny do angličtiny

Dobrý den,
hledám někoho, kdo by byl ochoten překládat povětšinou krátké české věty (převážně dialogy) do angličtiny.
Aby bylo hned na začátku jasno, o co se jedná:
Projekt: PC hra pro DOSPĚLÉ - jde o hru se sexuální tematikou, nechci se dohadovat s někým, kdo proti tomu má výhrady, pokud se Vám to tedy nelíbí, tak jednoduše nepište. DĚKUJI
Koho hledám: hledám někoho, kdo umí nejen překládat, ale také je pro něj dané téma zajímavé. Nechci abyste pracovali na něčem, co Vás nebaví.
Úroveň angličtiny: nejde o žádnou odbornou angličtinu. Naopak překlad by měl být takový, aby mu rozuměli i lidé, kteří nemají angličtinu jako první jazyk.
Forma spolupráce: v textovém editoru Vám pošlu text a vy ho ve stejné formě pošlete přeložený zpět. Není na tom nic těžkého.
Finance: finanční odměna může být na začátku nějaká symbolická částka. Hra je ve fázi vývoje a plánuji ji zveřejnit v časovém horizontu 3 měsíců. Za 3-4 měsíce tedy bude jasné, zda bude hra úspěšná.
Budoucí plán: momentálně jde o to, že se musí vytvořit demo, které se lidem nabídne. Již mám připravenou grafiku, gameplay atd. jediné co chybí a mě to extrémně zdržuje je právě překlad do angličtiny. Po uveřejnění dema by hra vycházela pravidelně každý měsíc (pokud o ni bude zájem) s tím, že v tomto období už bych Vám samozřejmě platil (na částce se dohodneme).
Proč by Vás to mělo zajímat: pokud bude o hru zájem, budete mít jistý zdroj příjmů v řádu let. Je to možnost naskočit do připraveného projektu a podílet se na něm od začátku.
Něco navíc: v budoucnu bych rád vytvářel i jiné hry, takže potenciál tu je obrovský i pro Vás jako možného překladatele.
Chci vytvořit tým!!
V případě dotazů a zájmu mi prosím napište mail
klipycesky@gmail.com
70 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 17. 6. 2014
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více