Zadejte hledaný výraz...

Drobné úpravy staršího webu (PHP)

Dobrý den,
poptávám "jednoduché" úpravy staršího webu v PHP abychom na něm mohli zprovoznit verzi pro mobilní zařízení. Grafika a kódování je zajištěno, hledám někoho kdo by udělal drobné úpravy viz. popis níže. Prosím o zaslání kalkulace do zprávy. Budu odpovídat obratem. Děkuji
Úprava webu
Na adrese http://adeleine.cz/new/ je nová verze, která se převážně liší tím, že má responzivní design, desktop je prakticky stejný. Na pár příkladech v seznamu níže se budu odkazovat vždy na novou verzi. Nebudu od vás potřebovat nic stylovat, pouze zprovoznit funkčnost, vizuálně to může zůstat naprosto holé a bez stylování. Petr Široký to pak upraví.
1. Zprovoznění jasně oddělené testovací verze: V tuto chvíli máme novou verzi na /new, ale je toho docíleno přepsáním některých cest v htaccess (což jsem dělal svépomocí) a nefunguje to pořádně, některé části webu člověka stále posílají na ostrý web.
2. Hlavní menu pro mobily: Udělat jako rozbalovací nabídku s jednoduchou animací (příklad https://www.padne.cz/ na mobilu, chceme stejné fungování). V tuto chvíli na testovací verzi je pro mobily natvrdo rozbalené menu na hlavní straně a na podstránkách se odkazem vracíte na hlavní stranu, protože mi omezení šablony nedovolilo s tím dělat nic jiného. Chci to celé nahradit rozbalovacím menu ala padne s tím, že bude na podstránkách sbalené.
3. Výpis produktů v kategoriích: Přidělat tlačítko zobrazovat dalších 25 položek a plynule načítat bez obnovování stránky.
4. Kategorie: Upravit rozbalovací podkategorie, aby se na mobilech zobrazovaly vedle sebe - příklad: http://adeleine.cz/new/saty/detske-obleceni - položka společenské šaty by měla být napravo od dětského oblečení, které je teď prázdné místo, ne pod tím. Zkuste si proklikat vždy levý a pravý sloupec. Zde bude asi potřeba i jistý css zásah z vaší strany, sám jsem se nad tím trápil, ale nedošel jsem k čistě css řešení, které by fungovalo.
5. Kategorie: Přidat třídu aktivní položce navigace podle toho, v jaké jsme sekci.
6. ]Detail produktu: Opravit dialogové okno pro kontakt (příklad http://adeleine.cz/new/detail/saty/noemi-detske), vyhodit z něj iframe a udělat responzivní. (Stačí když budu mít možnost ho následně ovládat přes styly.)
7. Stránka kontakt: Předělat obsah z tabulek na seznam pro responzivitu. Udělat z provozní doby seznam, přidat značky. Sám jsem to nezvládl, v šablonách je to nemožně udělané.
8. Ostatní služba: jsou špatné odkazy na logo, je tam dvojité lomítko: http://adeleine.cz/ostatni-sluzba/1
Kontakt:
Jakub Procházka
tel.: +420 739 215 576
Kontaktovat mě můžete kdykoliv.
76 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
3 hodnocení
členem od 21. 2. 2012
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Roman Havránek (3 hodnocení)
29. 4. 2019
Spolupráce proběhla výborně, komunikace byla rychlá a excelentní a jsem nadmíru spokojen.
ikona hodnoceni
od Martin Hošna (6 hodnocení)
25. 5. 2012

Výborná, rychlá spolupráce 🙂

ikona hodnoceni
od job123 (101 hodnocení)
13. 3. 2012

Vše v pořádku, děkuji za obchod a doporučuji !

Další poptávky Více