Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodám zavedený eshop s dětským zbožím + sklad

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 21. 3. 2019
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízím k prodeji zavedený a funkční eshop s nabídkou dětského zboží - bytový textil, textil do kočárku, vybavení pokojíčků atd.
Obchod funguje od roku 2013. Je vhodný pro začínající i zkušené podnikatele. K provozování eshopu nepotřebujete nic než obchodního ducha, nadšení a chuť se dále rozvíjet. Vše se dá dělat z domova nebo za pomoci menšího skladu (garáže).
Eshop byl z důvodu velkého časového vytížení nyní půl roku vypnutý (od 11/2018).
Obrat má průměrně 65.000 Kč/měs, 75 objednávek/měs. Vše zvládne jeden člověk. Všichni dodavatelé jsou léty prověření a velmi rychlí v dodávkách zboží. Předání kontaktů je samozřejmostí. Součástí prodeje je sklad v hodnotě cca 240.000 Kč vč. DPH v nákupních cenách - který ale není obsažen ve vyvolávací ceně 59.000 Kč!!! Po dohodě možno odebrat jen část. Jsem plátce DPH. Marže se pohybuje 30-60%. V tuto chvíli je na webu zobrazeno jen zboží, které je skladem. Nabídka dodavatelů je ale veliká a určitě můžete prodávat zboží s dodáním na objednání.
Obchod byl napojen na zboží.cz, v tuto chvíli je ale pozastaveno, měl i "Ověřeno zákazníky" - Heureka.
Na to je ale třeba mít eshop delší dobu opět zapnutý, aby nasbíral odpovídající počet hodnocení zákazníků. Velký počet zákazníků přichází "neplaceně" přes vyhledávače, především google. Založen účet na Google Adwords.
Obchod běží na systému eshop-rychle - velmi snadná administrace včetně fakturačního systému, za cca 400 Kč/měs. Provoz zaplacen až do 4/2020!
286282862628627
Z mého pohledu by bylo potřeba založit účty na soc. sítích, upravit a doplnit nabízený sortiment. Dále pracovat na úpravách textů, popisků a případně i obrázků produktů na originální, což zlepší pozice ve vyhledávačích (SEO). Publikovat PR články, využívat newsletter a různé slevové akce. Další růst obchodu je jen na Vás:-)
Zaškolení a poradenství do začátku je samozřejmostí.
Více informací na celan@email.cz nebo na tel. 792774553.
Vanda Havránková
20 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 4. 11. 2014
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E