Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledáme PPC specialistu, který je aktivní a nebojí se nových cest

Dobrý den / ahoj,
hledáme PPC specialistu k nám do týmu. Jsme YASHICA DIGITAL a jsme digitální agenturou, která má dnes široké portfolio klientů a není to chlubení, ale spíše informace o tom, že dokážeme garantovat pravidelnou práci.
Koho hledáme je PPC specialista / specialistka, který má zkušenosti v oblasti placené reklamy a je seniorem ve svém oblasti. Koho nehledáme je nováček, který nemá zkušenosti, neboť jde o dost velké peníze. Mezi naše klienty spadají firmy, které vyrábí produkty - B2C, firmy poskytující služby - B2B segement.
S čím bychom potřebovali pomoci je klient, který se zabývá výrobou matrací a potřebuje v rámci ČR a SK trhu vyjíždět na předních příčkách u klíčových spojení pojících se s matracemi, spánkem.
Kontaktujte mě na email: matl@yashica.cz a pošlete zároveň reference, ale néé výpis klientů, ale ideálně případových studií, abychom si udělali představu o Vaší práci.
Spolupráci preferujeme externí, IČO není podmínkou. Podmínkou je, že tě musí práce bavit, mít chuť zkoušet nové kanály a navrhovat různé strategie, jak využít sociálních sítí a prohlížečů ku prospěchu našich klientů.
Těším se na spolupráci
Mátl Petr
www.yashica-digital.cz
17 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 7. 2. 2019
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více