Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej módního e-shopu www.fashionbrandsczsk.cz

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 7. 3. 2019
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Zavedený e-shop zabývající se prodejem značkového oblečení a doplňků prémiových značek jako třeba Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Guess. Od prvního roku je ziskový. E-shop vznikl na konci roku 2017. Od začátku byl e-shop samostatný. Zboží je 100% originální s garancí původu. Možnost odebírat zboží od jediného certifikovaného dodavatele pro Evropský trh, který už jinak nenabírá nové odběratele!!!
Sortiment je určen pro muže a ženy. E-shop je na trhu jen přes rok a dosahuje skvělé návštěvnosti a vyskokých obratů. Velkou výhodou je vysoká marže a potenciál dalšího růstu. E-shop neměl nikdy žádné zaměstance, vše zvládala sama majitelka, tudíž je to skvělá investice pro budování větší značky. O e-shop se nikdy nestarala reklamní agentura a nyní nemá žádné spuštěné reklamy. Zároveň je kolem značek vysoká poptávka a oblíbenost. Většinu zboží nelze v ČR dostat u jiných prodejců, proto se zákazníci rádi vracejí. Nyní je cca 90% návštěvnosti z neplacených zdrojů.
Spolupracujeme se širokou škálou známých odobností a influencerů jako je například Nikol Švantnerová, Michaela Ochotská, Karolína Mališová, Dominika Myslivcová nebo Kristýna Třešničková (na Youtube známá jako Týnuš Třešničková) a dalších velmi vlivných a inspirativních lidí na sociálních sítích.
Včetně skladových zásob v prodejní ceně cca 500 000 Kč a sociálních sítích čítajících bezmála 21 tisíc fanoušků na Instagramu, který má 2 miliony zobrazení měsíčně! Statistiky a analytiky jsou samozřejmostí.
Můžeme dopřidat i kreativní podklady (fotky kolekcí) včetně know-how a fungování e-shopu. Účetnictví vedené u účetní firmy, možnost změny. Náklady na provoz jsou velmi nízké. Majitelka je ochotna vypomáhat s interními záležitostmi a administrativou. Využíváme SHOPTET, který je jednoduchý a spolehlivý na provoz.
Internetový obchod dodává zboží také na Slovensko.
Proto si myslíme, že je to skvělá investice do budoucna a budování značky. Další podrobnosti rádi probereme s vážným zájemcem. Nabízíme k prodeji 100% podíl, včetně možnosti jiného zaměření.
STÁŘÍ: 1 ROK
Návštěvnost za poslední rok: 270 000
CELKOVÝ OBRAT: 5.000.000Kč
26 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 25. 2. 2019
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E