Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Agregátor vstupenek do divadla – DoDivadlaDnes

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 17. 2. 2019
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízíme k prodeji náš projekt DoDivadlaDnes. V případě zájmu můžeme odprodat i celé s.r.o. pro usnadnění začátků podnikání.
Systém je navržen jako srovnávač divadelních představení pro ČR, využívající filtry na základě předdefinovaných kristérií. Např.: Datum, Město, Last minute představení, Žánr (drama, komedie), Typ (činohra, maňáskové, muzikál) aj. Hlavní předlohou se stal americký již několik let fungující systém prodeje lístku do divadel na Broadway. Přidanou hodnotou pro návštěvníka je, že si na základě těchto kritérií vybere představení, na které chce jít a není omezen standardním způsobem výběru divadleního představení, které jak známo je: “Znám 2-3 divadla, podívám se co hrajou, něco vyberu”. Tento srovnávač pomáhá odhalit skvělá představení bez potřeby znát dané divadlo.
Náš projekt před ukončením úspěšně nabízel lístky divadel: Divadlo Pod Palmovkou, Rokoko (MDP), ABC (MDP), Švandovo divadlo, Činohorní klub, Kampa, Branické divadlo, Ungelt, Divadlo Járy Cimrmana, Mana, Indigo company, Městské divadlo Kladno, Lampion a řady dalších divadel v jednání.
Srovnávač disponuje aktuálně funkčním UX a responzivním designem. Srovnávač obsahuje redakční systém, který umožňuje přístup k menežování jednotlivých představení, nasazování nových divadel, přehledu fakturací, statistikám prodejů, a moho dalšího. Nepostradatelnou součástí je i uživatelské rozhraní pro stranu divadla, kde divadlo může samo nahrávat představení a vám pak jen příjde notifikace pro schválení, popřípadě úpravu.
Pro návštěvníky webu je také možné vuyužít vlastní rozhraní, kde si každý návtěvník po zalogování může nastavit hlídače na představení, které ho zajímá (až bude znovu nasazeno), nastavit odběr newsletterů, sledovat historii nákupů aj.
Hlavní přidanou hodnotou systému je, že se dá využít na cokoliv, jako např.: koncerty, filmy, produkty, služby, pivovary atd. Do systému se dá doprogramovat v podstatě vše, co splní obchodní záměry budoucího vlastníka + kód webu je připraven pro vývoj aplikace.
Důvod prodeje: S kamarádem, se kterým jsme tento projekt spustili, přišli v životě jiné priority a kvůli časové náročnosti jsme se rozhodli projekt ukončit.
30 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 16. 1. 2019
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E