Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledám vývojáře pro marketplace, kdy za spolupráci nabízím podíl v projektu a místo ve firmě

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 16. 2. 2019
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Dobrý den / ahoj,
nabízím partnerství na projektu, který má myšlenku, potenciál a bude postaven na plans / billing, tedy bude generovat pravidelný příjem. Co dále, využití bude celosvětové - vytipované jsou země EU a USA. Jazyk projektu bude angličtina, má již vytvouřenou značku, je již na sociálních sítích, k dispozici je i grafický návrh včetně všech funkcí. Zkouším zde touto cestou najít zkušeného programátora, vývojáře, který bude schopný celý marketplace uvést do technického provozu a následně ostrého spuštění. Technické požadavky a funkce jsou samozřejmě již dány a velice rád nasdílím podrobnosti.
Jen ve zkratce o projektu: marketplace pro grafiky, designéry, kreativce, marketéry. Uživatel se bude moci zaregistrovat, určit si cenu svého produktu a ten prodávat. Produkty budou k dispozici jednotlivě, ale také v balíčku za zvýhodněnou cenu. Je třeba počítat s oddělenými účty pro prodejce a pro nakupující. Prodejci navíc uvidí přehled provizí, které budou vypláceny od určité hodnoty. Kupující může produkt stáhnout. Produkty na marketplace budou ve dvojím typu dat - možnost si produkt nadefinovat online a stáhnout jako obrázek v nadefinovaném rozlišení, nebo stáhnout přímo data k danému souboru s kterými může pracovat ve Photoshopu, Illustrátoru a jiné.
Projekt je dlouhodobý, bude zapotřebí řešit i nějakou správu. Tím, že je projekt v naprostém začátku a veškeré finance šly do návrhu, architekury a dále se šetří na marketingové aktivity tj. propagaci, není nyní možnost zaplatit vývojářské práce, ale naopak nabízím podíl na projektu / tedy podíl na zisku dle domluvy.
Využij pro kontakt emailovou adresu: matlpetr@gmail.com
Hezký den
Petr
30 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 18. 6. 2014
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více