Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Zhodnocení peněz prostřednictvím sportovního tradingu

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 11. 2. 2019
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Dobrý den všem,
rádi bychom oznámili otevření nového investičního okna a spuštění nové tradovací skupina cca od 1.3.
Po kratší úvaze se přesouváme na platformu Betfair - Je nesmysl se obírat o příležitost a likviditu, kterou Betfair poskytuje jen z důvodu menší legislativní překážky a menší investice na její přeskočení.
I když první "beta" verze byla výrazně v zisku, kde jsme obchodovali na platformě Matchbooku, dost nás to její fungování omezovalo a museli jsme díky tomu přizpůsobit i strategie.
Navazuje na obchod: https://webtrh.cz/408061-zhodnoceni-penez-prostrednictvim-sportovniho-tradingu
Co se týče prvního investičního období viz. výše a jejího výsledku:
ROI: 115,65% (Počítáno z předem daného inv. kapitálu 10k CZK), který prakticky ale nikdo nepoužil
Reálné ROI bylo 279,59% při použití kapitálu 4136 Kč.
STATISTIKY PO TÝDNECH:
1. +48,65 euro, +1259 Kč
2. +49,41 euro, +1281 Kč
3. -164,09 euro, -4076 Kč
4. +279,57 euro, +7165 Kč
5. 231,27 euro, +5935 Kč
= Celý investiční měsíc +11 564 Kč
Ukazatel WIN RATE 62,82%
Celkový počet tradů = 78
28328
Reálné reference by vám mohli poskytnout osoby, které byli ve skupině v prvním investičním období, každopádně ,a dostanu se k tomu následně, nejsem si jist, jak optimálně vám to budou moci zhodnotit, protože cca polovina lidí tam bylo "mrtvých".
Jsme ochotni vás samozřejmě pustit do konverzace, která probíhala na Telegramu. Tam si uděláte obrázek o tom, jak to cca fungovalo, ale dopředu říkám, na Betfairu to bude úplně o něčem jiném.
Investiční období bude otevřeno pro minimálně 15 osob. Co se týče podmínek vstupu, ty jsme byli nuceni pozměnit, jelikož jsme měli, jak jsem již psal výše, osoby, které nebyli ani schopni odepsat a dělali jsme to v podstatě jen z důvodu zpětné vazby, která se nám ani nedostala.
Podmínky tedy budou následující:
Po výběru minimálně 15 osob bude otevřena skupina a spustíme obchodování. Bude probíhat 14-ti denní TRIAL, kde budete moci sledovat, obchodovat, je nám to úplně jedno. Po 14-ti denním období budete dotázáni, zda budete chtít pokračovat či nikoliv. Jak můžete vidět z výsledků minulého období - nejvyšší zisk byl vytvořen cca v posledních dvou týdnech. Na Betfairu to bude jinak. Bude to více konzistentní a po 14ti dnech si troufáme říct, že si dokážete udělat obrázek o tom, co od toho očekávat a zda je to pro vás, či nikoliv. V případě dalšího pokračování se vám bude počítat 20% provize z výsledku investičního období na konci tohoto období. Nejste vázání žádnou smlouvou, jedná se stále o "betu", pouze nám na konci investičního období pošlete výpis tradů (nic složitého - pouze stáhnete soubor xls z platformy) a bude vám vypočítána provize.
Investiční skupina je vytvořena pro osoby s investičním kapitálem 1k liber. Pro upřesnění zdůrazňuji, investuje se maximálně 5% z kapitálu na trade, tudíž, aby to mělo nějaký smysl, je tohle minimální částka, kterou byste měli mít nachystanou. Reálně se na tuto částku nikdy nedostanete, ale je to zkrátka takto správně. Osoby, které nemají kapitál ani 500 liber, neoslovujte nás prosím.
Předpokládaný cíl je cca 10-15% týdně.
Pokud by měl někdo zájem a absolutně nemá tucha, o čem píšeme. Našel jsem dost starý PR článek, který by vám mohl pro hrubou představu stačit.
Naučte se obchodovat na burze sázek | Peníze.cz
Pro úspěšnou verifikaci a registraci na platformu Betfair jsou potřeba jisté záležitosti. Betfair tudíž od nové regulace loterijního zákona z roku 2017 nemá potřebnou licenci pro ČR.
Pro fungování a registraci se potřebujete tvářit jako rezident v UK, respektive v zemi, kde platforma působí:
- Buď tedy blízkou osobu žijící v UK, popřípadě zemi, kde Betfair působí (Austrálie, Itálie, Irsko, atd.) a účet si vytvoříte a jméno a adresu této osoby
- Nebo vám s celým procesem registrace pomůžeme.
- Obecně potřebujete tedy: dokumenty na úspěšnou verifikaci (např. výpis z bankov. účt., výpis za elektřinu, plyn, vodu) - ideálně dva dokumenty
- UK SIM (investice maximálně do 200 Kč)
- Anonymní VPN
- Platební metodu se kterou budete vkládat a vybírat peníze. Pro začátek mohu vřele doporučit Monese, na začátek absolutně stačí.
S celým procesem vám pomůžeme, kdo bude mít zájem tak pište přes PM.
V případě jakýchkoliv dotazů mě prosím napiště PM.
S pozdravem,
G5
25 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 5. 7. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více