Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledám správce pro IT e-shop se znalostí PPC, SEO optimalizace, copywritingu, linkbuildingu a Facebooku/IG

Zdravím,
jsem majitelem e-shopu www.goldmax.cz, který se zabývá prodejem a distribucí výkonných mobilních pracovních stanic a herních notebooků značky EUROCOM, které zákazníkům skládáme na míru. V ČR dodáváme zboží exkluzivně pouze my skrz e-shop nebo partnera Alza.cz, Mall Group, 100mega nebo CZC.
Je nutné pochopit specifickou klientelu, na kterou cílíme, jelikož se jedná o poměrně úzký kruh zákazníků (movitých a náročných, většinou s profi sféry, kde je výkon notebooků a/nebo exkluzivita předností). Naši klienti jsou programátoři, freelanceři, konstuktéři, vývojáři a lidé, které práce na PC živí. Pokud dokáže tesituaci zhodnotit a navrhnout strategii, jak dostahovat lepších prodejních výsledků a zvyšovat návštěvnost i povědomí o značce, hledám právě Vás.
Hledám člověka, který rozumí PPC reklamě, rozumí Facebooku/Instragramu a práci s fanoušky i zde placené reklamě, dokáže zkrátka e-shop dostat do popředí a nasměrovat potenciální klientelu k nám. Rád bych zahájil také "útok na firemní zákazníky a korporátní klientelu".
Představuji si práci v délce trvání nejméně 6-12 měsíců, mezi námi bude probíhat komunikace cca 1x týdně, jsem poměrně vytížen. Kontakty, reference a CV posílejte na info@goldmax.cz nebo pište sem do SZ. Nejsem náročný, stačí mi mladý zapálený nadšenec, který se v problematice vyzná :-)
Děkuji všem a budu se těšit na možnou spolupráci.
33 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 26. 9. 2008
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Petr Bukovjan (5 hodnocení)
11. 11. 2011

Rychlá domluva a spolupráce, doporučuji.

Další poptávky Více