Zadejte hledaný výraz...

Profesionální moduly pro Prestashop

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 4. 2. 2019
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Nabízíme vývoj a prodej modulů pro Prestashop.
Naše moduly obsahují značné množství funkčností, které uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky. Podpora k modulu je samozřejmostí. Abyste věděli co kupujete, můžete si moduly vyzkoušet přes náš demo eshop. Navíc začínáme točit videa na náš youtube kanál o tom, jak daný modul funguje. Web a eshop naleznete na adrese: https://prestamoduleshop.com/
Mezi nejpopulárnější moduly patří:
GoPay – platební brána
Platební brána, která umožňuje platit kartou, online převodem a využít i PayPal. Podporuje celou řadu měn: CZK, EUR, USD, BGP, HUF, PLN, BGN, RON, HRK. Díky našemu modulu provedete integraci na pár kliknutí.
GDPR – rozšíření pro zpracování osobních údajů na eshopu
GDPR vstupuje v platnost 25. května 2018, od tohoto data musí váš eshop splňovat potřebné funkce dle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob o zpracování a ochraně osobních dat. Tento modul vám zajistí splnění klíčových povinností, které musí váš eshop respektovat.
Česká pošta – balík do ruky, balík na poštu, balík do balíkovny
Modul Česká pošta – Balíky přidává rozšířené možnosti pro konfiguraci dopravce zákazníkem. Jednoduše získáte funkčnost pro služby Balík Do ruky, Balík Na poštu, Balík Do balíkovny. Navíc máte možnost získat zvýhodněnou cenu u České pošty a certifikaci Přátelský e-shop!
Emailové přílohy – obchodní podmínky a další libovolné přílohy
Modul Emailové přílohy umožňuje přidat libovolnou přílohu k libovolnému emailu. Můžete také opětovně zaslat fakturu a dodací list. Modul se hodí například na přidání obchodních podmínek, při vytvoření objednávky zákazníkem.
Captcha – ochrana formulářů (reCaptcha)
Zabezpečete své webové stránky před spamem a zneužíváním. Modul přidává zabezpečení pomocí CAPTCHA na stránky kontaktního formuláře a registraci nového uživatele. Můžete si vybrat z kódu generovaného přímo na e-shopu nebo Google reCAPTCHA.
Podívejte se rovnou i na další moduly v našem eshopu.
Pokud jsme vás zaujali, kontaktujte nás přes web nebo na email info(zavináč)prestamoduleshop.com
31 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 13. 3. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více