Zadejte hledaný výraz...

Kreativní grafik/grafička – kreslení, karikatury (ideálně šikovný student)

Zdravím,
hledám grafika/grafičku, ideálně šikovného studenta bez nutnosti nějakých převratných referencí (samozřejmě pokud máte již nějakou práci za sebou, tak tím líp), který umí nakreslit obrázky ve stylu klipartů (viz např.: https://images.all-free-download.com/images/graphiclarge/black_and_white_clip_art_daily_155187.jpg) a karikatury dle specifického zadání a zvládá práci s vektorovou grafikou.
Jedná se o spolupráci na mém projektu, který vám rád přiblížím v soukromé komunikaci. Zde jen uvedu, že půjde o design produktů. Nejde mi tedy o jednorázovou zakázku, ale ideálně spíše o dlouhodobější spolupráci. Proto případně upřednostním spolupráci s těmi, kterým se ten samotný projekt bude líbit a práce na něm je bude bavit.
I když půjde zpočátku o low-cost záležitost, určitě po vás nebudu chtít nic zadarmo (byť upozorňuji, že to ohodnocení jistě nebude nadstandardní). Věřím však, že to lze vykompenzovat příležitostí stát u začátku projektu, který má (alespoň dle mého soudu), potenciál prorazit (zhodnotit to ostatně můžete následně sami) a být pod ním částečně podepsaní.
Díky a těším se na případné odpovědi!
PS: Smysl pro humor, hlavně ten černý, velkou výhodou. :-)
Vojta
28 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 26. 5. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více