Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Zprostředkuji rozhovory s českými celebritami. Vše na míru pro váš firemní blog, či magazín

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 1. 2. 2019
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Proč mít na svém webu rozhovory s celebritami?
Známé obličeje zkrátka táhnou. Lidé si celebrit váží a jejich názor vaše čtenáře zajímá. Mé rozhovory jsou vždy tématicky zaměřeny na obor ve kterém vaše společnost podniká. Proto zvyšují u čtenářů firemního blogu či magazínu důvěryhodnost, prestiž i reputaci celé vaší společnosti. Propojení sdělení z rozhovoru s uznávanou osobností bývá u spotřebitelů úspěšné a vzbuzuje u nich přirozenou potřebu napodobovat. Pro řadu čtenářů tak může být rozhovor se slavnou celebritou impulsem k nakoupení vašeho produktu či služby.
Kdo jsou mí klienti?
Velké portály jako TipCars.com, e-shopy VelkýKošík.cz, nebo CaféSantoDomingo.cz i "kamenní prodejci" jako je například autobazar Andy Auta.
S kterými celebritami jsem v minulosti spolupracoval?
Petra Černocká, Štěpánka Hilgertová, David Matásek, Vojtěch Bernatský, Zdeněk Pohlreich, Celeste Buckingham, Lenka Filipová, Sisa Sklovská, Zbyněk Merunka, Michaela Sejnová, Markéta Hrubešová, Roman Vojtek, Zora Jandová, Petr Vágner, Aleš Háma, Marta Jandová, Felix Slováček, Osmany Laffita, Rey Koranteng, Václav Žmolík, Jiří Menzel, Dalibor Gondík, Libor Bouček, Dana Morávková, Hanka Kynichová, Olga Lounová, Jitka Schneiderová, Mahulena Bočanová, Jan Smetana, Marcela Augustová, Daniela Šinkorová, Hynek Čermák, a další...
Jak spolupráce probíhá?
Spojit se se slavnými lidmi je někdy komplikované. V mém případě je to ale díky osobním kontaktů podstatně jednodušší. Během spolupráce budete mít možnost si celebritu vybrat, stejně jako celebrita bude mít možnost rozhovor odmítnout. Všechny fotografie celebrit budou ošetřeny autorskými právy.
A ještě něco o mně: Jsem copywriter na volné noze. Pro velké firmy i živnostníky dodávám už přes deset let firemní obsah na míru. O mé práci se můžete více dozvědět na www.tvorimobsah.cz .
Těším se na spolupráci :-)
12 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 20. 12. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více