Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Konfigurace VPS – dokončení

Dobrý den,
mám k dispozici VPS server, instaloval jsem na něj NGINX a npm + node.js což nějak proběhlo v pohodě, ale potřeboval bych do dotáhnout, případně klidně celé začít od znova.
Od serveru očekávám, aby to běželo na NGINX, mít možnost přidávat nové domény a subdomény, MySQL db, MongoDB, PHP (aby běželo Nette), Node.js, React, Vue, FTP server, GIT (nechám si doporučit jak k tomu přistupovat, zda přes Github, Gitlab apod.)., https také nutné (případně aby pro každou doménu šel vlastní certifikát), přístup na server pomocí SSH klíče. Bohužel na serveru budou muset běžet i nějaké věci na wordpressu, považuji wordpress za díru na server, tak si necham doporčuit, zda není vhodnější mít tyto věci na nějaké jiné VPS či zda to jde nějak "velmi dobře" zabezpečit (ale po zkušenostech tomu snad ani moc nevěřím).
Přístup chci mít jak admin, tak běžný uživatel a možnost přidávat další uživatele kvůli uploadu (na server lézt nikdo nebude, aspon to je má představa).
A potom sepsat návod co a jak dělat, aspoň ty jednodušší úkoly (nové domény a subdomény - jak pro PHP projekty, tak pro node.js), na složitější věci bych rád spolupracoval a potom nějakou běžnou údržbu určitě potřebuji také. Cca během měsíce bych chtěl ještě jeden server na vývoj a k tomu donastavení GITu tak, aby vývoj byl poslán na tento nový server a produkční záležitosti na aktuální. Eventuálně obráceně.
Díky za nabídky
22 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 4. 3. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Pavel Janků (93 hodnocení)
5. 2. 2019

Výborná spolupráce a bezproblémová komunikace, rád budu nadále spolupracovat. DOPORUČUJI!

ikona

Děkuji za obchod.

Další poptávky Více