logo
23.01.2019 15:46
1
Milan Svoboda - Webtrh
Provedl jsem zakázku dle zadání a výsledek byl odsouhlasen.
Zaslány platební informace a najednou ticho.
Bylo mi uděleno za obchod hodnocení A+
Dnes jsem po 5 dnech udělil negativní hodnocení pro neuhrazení a ejhle, ten, kdo mi dal kladné hodnocení ten je jaksi mimo.
Hodnocení od uživatele je pryč.

Důvod?
Jak to tady opravdu chodí?
Může si případný podvodník mazat hodnocení a být ready?
Díky adminům za odpověď a kontaktování pro vyřešení sporu.

Co se právě děje na Webtrhu?

23.01.2019 16:01
2
Tohle je vždy lepší řešit s podporou webtrhu, třeba vše má nějaký legitimní důvod. Tipnul bych si, že třeba dotčený uživatel měl více problémů a byl smazán/zablokován a všechna jeho hodnocení se tím zneplatnila, nevím jak tohle přesně funguje.
23.01.2019 16:05
3
edit, teď koukám, že Milan Svoboda není banovaný, je možné, že sám hodnocení smazal, předpokládám, že to možné je (nedělám na WT obchody, tak s hodnoceními tolik nepracuji).

Každopádně Milan Svoboda vypadá na pěkného vykuka. Jako moderátor mám právo primárně pouze na diskuze a nikoliv zasahovat do hodnocení a obchodů, takže s tím ti pomoc přímo nemohu, ale nahlásil jsem to dál.
23.01.2019 17:36
4
Děkuji za předání dál.

Doplnění : moje negativní hodnocení, které jsem udělil není viditelné veřejně, vidím jej pouze já po přihlášení.
Taky dobrý způsob.

---------- Příspěvek doplněn 24.01.2019 v 19:38 ----------

Ještě malý poznatek o něčem divném.
Člověk, který nemá 18.1.2019 vůbec žádné zkušenosti s Prestashopem, 20.1.2019 ohodnotí obchod, který je skoro stejný s vlastní poptávkou.
Že by porušení pravidel webtrhu při vytvoření fiktivního účtu a udělení hodnocení sám sobě z jiného účtu ?

Porovnejte sami:
PrestaShop programátor - ihned
https://webtrh.cz/420116-uprava-prestashopu

Co už to tady nějak ošetřit !
24.01.2019 22:13
5
Dobrý den,
hodnocení odstranil sám ten, kdo vám jej udělil.
Na jeho účet se podívám zblízka.
24.01.2019 22:21
6
Děkuji