Zadejte hledaný výraz...

Naprogramování PC hry

Dobrý den,
ve svém volném čase už zhruba půl roku připravuji strategickou hru a rád bych zde našel někoho, kdo by celou hru naprogramoval. Já bych dodal veškerý obsah a na vás by bylo samotné naprogramování (+ grafika).
Z hlediska herních funkcí bych hru asi nejblíže přirovnal k tzv. grand strategy games. To znamená obyčejná mapa v podstatě bez jakýchkoliv efektů a pak spousta vybírání z přednastaveného seznamu možností, zadávání počtu atd. Příkladem hry s podobnými herními funkcemi je například Hearts of Iron 2 (stejně jako mnohé další tituly od Paradox Development Studio). Naše hra by se asi taktéž dala přirovnat k Czech Soccer Manager. Zkrátka - vybírání z přednastavených možností + vesměs obyčejná mapa.
Případným zájemcům pošlu detailní informace na mail.
Podotýkám, že mě ještě čeká hodně práce se samotným obsahem. K naprogramování by mělo být vše připravené cca v létě, kdy už bych měl mít veškerý obsah hry kompletní. Rád bych ale s potenciálním kolegou (či kolegy) navázal kontakt s předstihem. A nebo se také může ukázat, že orientační rozpočet je výrazně nedostačující..
Případní zájemci mě mohou kontaktovat na mail:
vomenizer@seznam.cz
102 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 15. 1. 2019
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více