Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Cryptonit: Kolektivní sdílená ekonomika – Investice do komerčních nemovitosti

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 30. 12. 2018
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Dobrý den, Tomáš Holý opravdu nejsem ani jeho spolumajitel. Tomáš jsem, ale ne Holý. Můžete mi napsat do PM a klidně si zavoláme pokud budete mít zájem. V projektu jsem téměř od začátku a mám nakoupené nějaké podíly společnosti, z kterých jsou vypláceny týdenní části zisky ze všech projektů společnosti (směnárna, mining, Gootern, a brzo prádelny), tudíž logicky mám zájem, aby společnost rostla a byla zisková, nechci být jen pasivní investor, ale pokud mám možnost ovlivnit vývoj projektu tak to velice rád udělám a proto jsem se i zapojil do této diskuze. Oni jsou vlastně svým způsobem spolumajitelé společnosti všichni kdo zmíněné podíly nakoupené mají, ale to jsou 100 ky lidí a můžete to být klidně i vy.
Na webu jsou veškeré kontakty v obchodních podmínkách, vše zaštituje firma Bestseries s.r.o. , v obchodním rejtříku kontakt na majitele najdete za minutu, jinak funguje zákaznická podpora 24/7 a pan Jan Holý je veřejně známá osoba vč. jeho FB. Telefony se neuvádějí záměrně, nikdo není ústředna a člověk by se asi zbláznil vyřizovat denně 100ky hovorů. Proto se preferuje mail a podpora na webu případně FB. Kdo má zájem samozřejmě se může domluvit osobní schůzka nebo telefonní hovor, ale až individuálně, já sám pracují jako stavební inženýr a už tak těch hovorů mám až nad hlavu každý den. Nikdo zde nic neskrývá ani netají a veřejná setkání proběhla už 2 (říjen a listopad).
U rostoucího grafu je napsáno, že se jedná o předpokládané zisky dle dat za zahraničí při 12 zákaznících a již jsem k tomu vše napsal.
Podrobná ekonomická rozvaha bude brzy doplněna a ekonomické výsledky z kiosků budou samozřejmě zveřejněny po jejich realizaci a provozu. Můžete jen sledovat, já sem nechci dávat veřejně kontakt na sebe abych nebyl obviněn že někoho tahám do sítě atd, popravdě ja MLM moc nehovím a radši si vše investuji sám, když je něco dobré a funguje nepotřebuju x lidí pod sebou.
Takže pokud si chcete ověřit že nejsem Tomáš Holý klidně PM a můžeme se zkontaktovat pokud máte zájem.
Hezký den
---------- Příspěvek doplněn 01.01.2019 v 09:14 ----------
Mimochodem co víc chcete transparentního než veřejné webináře on-line každé pondělí, kdy pan Holý přímo na web kameru mluví o všem co se děje ve společnosti a vy se ho můžete veřejně na cokoliv zeptat.
80 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 11. 2. 2013
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další nabídky Více