Zadejte hledaný výraz...

Poptávka po outletovém zboží

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 24. 12. 2018
time line
0 zájemců
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Zdravím webtržníky,
rád bych se zde poptal zda by někdo neměl zajímavou nabídku na outletové zboží pro domácnost a zahradu. Aktuálně mám nasmlouvaného pro nový internetový obchod pouze jednoho dodavatele , ale rád bych měl více výběru. O co přesně mám zájem?
Odkoupím po paletách zboží z reklamací , poškozený obal , vratky , 2. jakost atd. nemám zájem o el. spotřebiče a oblečení , jde mi především o domácnost jako je nádobí , domácí potřeby , úklidové potřeby , drobný nábytek , zboží pro zahradu a jakékoli podobné zboží, případě okrajově i hračky.
Aktuálně je bohužel na internetu hodně prodejců kteří buď několikrát překupují a ve výsledku je to velmi nevýhodné a nebo to přebírají a je tam pouze nepotřebný šrot a navíc k tomu člověk ani neobdrží žádný doklad aby případě mohl prokázat kde ke zboží přišel.
Nejlépe bych tedy bral buď přímo od dodavatele , není problém i se smlouvou , samozřejmě odběr po paletách. Doklad o prodeji požaduji !!!
Tento druh zboží je v případě eshopu velmi náročný na manuální práci , každý kus vybalit , zkontrolovat , nafotit a po jednom zadat do nabídky. Je to velmi časově a tedy i finančně náročné a proto je k tomuto faktu potřeba přihlédnout i při samotné nabídce těchto palet , již jsem měl několik nabídek od přeprodejců ale opravdu si nelze dovolit nakoupit paletu za 13 000 Kč když reálná prodejní cena zboží z palety bude 15 000 Kč.
Za nabídky velmi děkuji.
12 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 23. 12. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.