Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Převod webové stránky do app pro iOS

Dobrý den,
mám klienta, který by rád měl "jakoby" aplikaci v telefonu. Tu aplikaci programuji na webové adrese za použití html, php atd. Teď mi jde o to, jak z toho udělat aplikaci pro jeho iPad. Trápím se s tím už třetí den a nevím jak na to. Níže vám pošli odkaz na video, kde se mi to podařilo udělat pro android pomocí online toolky která mi vygeneropvala .apk soubor a ten jsem prostě jen nainstaloval. Celý smysl je v tom, aby zmizely veškeré stavové lišty, adresní řádky a celá aplikace se chovala normálně, jako kdyby jste brouzdali po té stránce v normálním chromu. Jsem z toho už opravdu bezmocný.
Jako příklad uvádím toto video, jak to vypadá, když si spustím nainstalovanou aplikaci MojeBanka. Bez statových lišt, adresních řádků apod.
PS: jo a potřebuji, aby to bylo live, tzn. když něco edituji na stránce na FTP nebo v DB, aby se ty změny projevili po kliknutí na odkaz v aplikaci (aktulizování stránky).
20181212 095413 - YouTube
Může mi to někdo udělat nebo mi dát jednoduchý návod jak si to mohu udělat sám? I za tu radu zaplatím dle rozpočtu. Ano mohl bych použít PWA, ale bohužel se v tom neorientuji.
60 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
2 hodnocení
členem od 16. 5. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
ikona hodnoceni
od Tomáš Faldyna (54 hodnocení)
28. 7. 2018

Vse v poradku, rychla komunikace i platba.

ikona hodnoceni
od Artie (10 hodnocení)
18. 5. 2018

Další poptávky Více