Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Portály na prodej – Pracovní, Realitní, Elearning, Tržiště typu fler, Seznamka, Recenzní, Katalog restaurací, Poradna, Katalog událostí

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 9. 12. 2018
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den,
mám aktuálně několik portálů na prodej. Jedná se o komunitní portály, kde obsah tvoří inzeráty apod. Obsah se tak tvoří "sám" , když je na portál přivedena návštěvnost. Tyto weby tak můžou rychle začít produkovat zisk.
Může to být zajímavé rozšíření portfolia.
Portály mám na svých testovacích doménách. Jsou bez obsahu. Jedná se o mé předešlé projekty, nebo o chystané projekty. Důvod prodeje je potřeba finanční prostředků.
Cena za každý portál je 2-3-4 tisíce Kč , dle portálu. Cena za kompletní balík je 15 000 Kč , na to je tato aukce. Kdyžtak mi napište zprávu pro bližší informace a domluvu.
Jedná se o:
1. Pracovní portál - http://test11.lukas-ptacek.cz/
Pracovní portál se vším, co je potřeba pro takovýto projekt. Lidé se mohou zaregistrovat jako zaměstnavatel a nebo uchazeč. Uživatelé mají své menu se soukromými zprávami, přehledy odpovědí na nabídky. Uživatelé mohou přidávat inzeráty (dva různé typy pro zaměstnavatele a pro uchazeče).
Je možné použít placené inzeráty s nastavitelnými možnostmi.
2. Realitní portál - http://test10.lukas-ptacek.cz/
Kompletní realitní portál. Registrace, přihlášení, uživatelské menu. Přidávání inzerátu přímo na webu. Možnosti nastavení podrobného vyhledávání. Inzeráty se vším, co je potřeba. Možnost placených inzerátů.
3. Další Realitní portál - http://test16.lukas-ptacek.cz/
Také kompletní realitní portál. Podobný jako předchozí. U tohoto je mapa s přehledem inzerátů na hlavní straně. Podrobné vyhledávání. Uživatelské menu, profily, možnost placených inzerátů.
4. Elearning portál na prodej online kurzů a online studium - http://test27.lukas-ptacek.cz
Na portál je možné přidávat libovolné množství online kurzů. Každý kurz se může skládat z libovolného počtu lekcí. Do každé lekce je možné přidat texty, video, zvuk, testy. Každý kurz může být zakončen i certifikátem.
Jednotlivé lekce lze navštěvovat přímo na portále, studovat krok za krokem až k dokončení kurzu.
Je zde prostor pro kurzy zdarma i pro placené kurzy. Platba za kurzy probíhá převodem na účet, nebo přes kreditní kartou přes paypal. Je možné koupit si pouze jeden kurz a nebo zaplatit si výhodné členství (zvýhodnění cena za více kurzů najednou).
Portál má diskuzní fórum, eshop pro prodej doplňkových předmětů.
Všechno je propojené, navazuje na sebe a vede uživatele krok za krokem.
Je tady taky možné vytváření eventů (událostí). Dále registrace lidí jako lektor, a může vytvářet své vlastní kurzy.
Je to prostě kompletní portál pro Online Studium. Stačí nahrát na Vaši doménu a můžete ihned začít prodávat své online kurzy. Dostávat zaplaceno za své dovednosti, které naučíte druhé.
5. Online tržiště typu fler - http://test24.lukas-ptacek.cz
Obsahuje kompletně všechno co je potřeba pro správné online tržiště, pro prodej a nákup čehokoliv.
Prodejce se zaregistruje. Přihlásí se. Má k dispozici kompletní uživatelské menu.
Vytvoří si svůj obchod. Přidá položky. A může začít prodávat.
Pokud Vás portál zaujal, nejlépe bude když se zkusíte zaregistrovat, přihlásit se a podíváte se na celý portál sám.
Portál mohu nahrát na libovolný počet Vašich domén (doménu a webhosting mohu zařídit za Vás). Je možné tento portál použít i jako bazar. V ceně máte mou několikaměsíční technickou podporu.
6. Seznamka / Katalog odborníků (expertů) - http://test32.lukas-ptacek.cz/
Moderní sociální síť, s podrobným vyhledáváním, uživatelskými profily, diskuzními skupinami. Lidé se mohou zaregistrovat, přihlásit se, přidat si do profilu své údaje, fotografie. Dále se mohou uživatelé vzájemně přidávat do přátel, psát si soukromé zprávy, zakládat diskuzní skupiny a diskutovat, sdílet své příspěvky na své zdi na profilu a nebo na hlavní zdi. Portál se dá použít jako seznamka a nebo jako katalog odborníků v jakékoliv oblasti (řemeslníků, IT). Pro katalog odborníků stačí pouze změnit parametry v podrobném vyhledávání, změnit hlavní obrázek a barvy.
7. Recenzní katalogový portál - http://test26.lukas-ptacek.cz
Recenze čehokoliv, produktů, pro tipy a recenze hotelů, restaurací, jakýchkoliv míst. Recenze jakéhokoliv zboží, podniků.
Portál taky se vším všudy. Uživatelské menu, placené inzeráty, přidávání inzerátů z frontedu a další možnosti. Portál mohou využívat turisté pro tipy i majitelé podniků, jako místo k zviditelnění, recenze a prodej zboží a další.
8. Katalog restaurací - http://test.lukas-ptacek.cz/
Katalog restaurací jakéhokoliv zaměření, nebo jakýkoliv jiný katalog. Lze se svézt i na aktuální módní vlně vegan restaurací. Nebo použít pro katalog bio zemědělců. Každý inzerát má všechno co je potřeba, kontaktní formulář, fotogalerii, hodnocení dle parametrů, kontaktní informace. Portál má podrobné vyhledávání dle parametrů, placené inzeráty a další užitečné funkce.
9. Online poradna - http://test14.lukas-ptacek.cz
Kompletní radící portál. Přihlášení, registrace. Přidávání otázky přímo na webu. Dovedu si představit, že tento portál bude doplňovat pracovní portál a realitní portál a budou zde rady (včetně právních a úředních) ohledně nemovitostí, ohledně práce apod.
10. Katalog událostí - http://test31.lukas-ptacek.cz
Kompletní katalog událostí s podrobným vyhledávání, mapou. Každý inzerát má popis, galerii, kontaktní formulář a další užitečné věci. Lidé se mohou zaregistrovat, přihlásit se a přidat svojí událost. Může se jednat o katalog událostí v určité oblasti / regionu / městě, nebo o určitý typ událostí - kulturní, sportovní apod.
Je možné použít i funkci placených inzerátů s nastavitelnými možnostmi.
Portály mohu nahrát k Vám na libovolný počet domén, přizpůsobit pro libovolný počet projektů. Portály dostanete také v zip souboru.
Děkuji.
Ať se daří!
25 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
62 hodnocení
členem od 4. 4. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E