Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodám projekt THATSO.CZ – ziskový, skladové zásoby za 350tis.Kč v ceně

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 27. 11. 2018
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Cena komplet - vyvolávací cena dražby 400 000 Kč
Nabízíme ke koupi Eshop/web 'THATSO.cz' jedná se o wordpress šablonu s možností rozšíření o eshop/katalog. V současnosti probíhal prodej na mateřském webu profibeauty.cz, kde chceme tento projektu ukončit.
Prodej THATSO byl spuštěn někdy v roce 2015. Nikdy nebyla použita reklamní placená kampaň, newsletter apod., jen přirozená viralita a kvalita produktů. Za relativně krátkou dobu jsme získali mnoho spokojených a stálých zákazníků. Ideální start-up pro začátečníky i pokročilé on-line obchodníky.
Nyní nás plně zaměstnává náš hlavní projekt - vlasy a vše okolo (kosmetika) a projekt Thatso nám nespadá již moc do naší nabídky, proto budeme velice rádi, když se tohoto projektu ujme někdo jiný, komu bude dělat radost. Pro nás byl projekt srdcová záležitost zejména díky skvělým vztahům s výrobcem kosmetiky.
Veškeré hodnoty, statistiky, ocenění skladu, měsíční přehledy atd. jsem schopný vyjet z účetního programu pohoda dle domluvy k danému datu.
Obrat za tento rok: 252 244 Kč
Zcela bez reklam a jakékoliv placené činnosti. Zcela bez jakékoliv aktivity, pár kopírovaných příspěvků na sociální síti. Průměrná marže je 50-60% i více. Zisk je tak za rok 150tis.Kč pouze za odesílání balíčku a 2 objednávky u dodavatele, zcela bez jakékoliv další práce.
Důvod prodeje:
Pouze časové, jiné projekty a činnosti nám rostou a proto se nestiháme starat o tento velmi zajimavý projekt zaměřený na samoopalovaní, kosmetiku pro opalování nebo ochraně před sluncem. Produkty jsou určeny jak pro B2B - kabiny a systémy pro opalování nástřikem v salonech krásy, tak pro B2C - samoopalovací přípravky, kosmetika, ochranné spreje apod.. Kdyby se o ThatSo někdo staral, zaměřil se na placenou reklamu, doplnil sortiment o lepší kurzy a školení nebo s někým navázal spolupráci na kurzy, případné účasti na veletrhy, začal budovat síť kosmetických salonů, jistě by dokázal vybudovat násobně větší obchod s obratem v řádech milionů. Na to bohužel naše kapacita nyní nestačí a protože projekt už druhý rok zanedbáváme, jediné logické východisko je prodej, nebo to nechat běžet ležet jak to je.
Informace a výhody ve zkratce:
- Prémiová značka samoopalovacího nástřiku - jako jediný nezanechává skrvny, nezapachá a dlouho vydrží - licence pro prodej v ČR.
- Nejoblíbenější značka v Itálii
- Marže na zboží 50-60%
- Jednoduše objednáváte zboží, 1 dodavatel, dodání do týdne. Předáme komplet know-how, včetně licence prodeje v ČR této značky od výrobce.
- Pěkný přehledný web, spousta gragiky, popisů produktů
- Jednoduché ovládání
- Napojení na Google Analytics
- Možnost doplnit o eshop modul, šablona to umožňuje a vzhledem k tomu, že není sortiment složitý a rozsáhlý, lze to jednoduše realizovat.
Co je v ceně:
- Profesionální webová prezentace s originální grafikou na míru
- Podklady na kurzy a školení, perfektní seo popisky produktů a kategorií
- Logo, plakáty, letáky a další
- Předplacená doména
- Předplacený webhosting
- Facebooková a instagramová stránka thatso cz
- Zboží v nákupní hodnotě 350tis.Kč, které není expirované
- Kontakt na dodavatele
- Klienti za celou dobu fungování včetně desítky proškolených salonů na samoopalovací nástřik, kteří si systém zakoupili
- Know-how podnikání v tomto oboru, zaškolení na samoopalovací nástřik
- Poprodejní spolupráce a asistence po dobu 4 týdnů pro snadné předání celého projektu
- Zpětný link a odkaz z našeho eshopu www.profibeauty.cz a přeposílání klientů, co se případně ozvou na zmizelou prezentaci emailem samozřejmostí po dobu dle dohody.
Předem děkujeme za nabídky, veškeré vaše dotazy rádi kdykoli zodpovíme, o ceně lze jednat.
4 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 23. 5. 2016
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E