Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Hledáme větší počet stálých autorizovaných diskutérů sociální sítě

UPOZORNĚNÍ: Vzhledem k technickým problémům v našem datacentru budeme na váš zájem o poptávku našeho klienta reagovat až mezi 24. až 25. listopadem 2018. Děkujeme za pochopení.
Pro klienta uvádějícího do provozu specifickou sociální síť se širokým společenským dosahem hledáme větší počet stálých autorizovaných diskutérů názorového spektra.
Témata plynoucí ze zaměření sítě. Diskuzní vstupy - názory na tato témata plynoucí z osobního úhlu pohledu a osobního názoru každého diskutéra na konkrétní aktuální téma při dodržování podmínek sítě (neporušovat platné zákony ČR, atd.).
Rozsah 90 hlavních diskuzních vstupů měsíčně. Reakce na diskuzní vstupy jiných diskutérů se nezapočítávají. 1 diskuzní vstup minimálně 200 znaků včetně mezer (+/- 20 znaků). Vynechat lze max. 2 dny.
Paušální honorář při dodržení podmínek 8 tisíc korun měsíčně. Částka zohledňující specifika a obtížnost této formy pravidelných diskuzních (komentářových) vstupů bez konkrétního zadání a orientace úhlu pohledu, a nutnost trvalého přehledu o vývoji situace v rámci tématiky, přibližně odpovídá honoráři ve výši 800 Kč/NS.
Testovací provoz od 21.11.2018 do 2.12.2018 (min. 1 diskuzní vstup obden, bude proplaceno poměrnou částí spolu s honorářem za prosinec), oficiální zahájení provozu 3.12.2018, proplacení honoráře za prosinec 2018 k 10. lednu 2019, další proplácení honorářů vždy ke každému 10 dni kalendářního měsíce za kalendářní měsíc předchozí.
Poptávka platí do smazání.
Zájemci o autorizaci diskutéra píší na: ivan.navara.in@gmail.com
6 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 14. 11. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více