Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

C# knihovna na dynamické řazení generické kolekce pro starší.Net 2.0

277702776927769Poptávám výrobu C# knihovny (nebo jen metody / sady metod obalené do nějaké třídy) pro starší verzi .Net Frameworku 2.0 umožňující dynamicky seřadit generickou kolekci podle více než dvou parametrů.
Mám generickou kolekci článků (System.Collections.Generic.List contentCollection) obsahující řádově asi 120.000 záznamů. Pro účely této zakázky má každý článek tyto properties: Id, Bool1, Bool2, Bool3, ItemOrder1, ItemOrder2, ItemOrder3, Name, Text a DateCreated.
Potřebuji funkcionalitu, která mi umožní definovat sadu více než dvou properties (a směru vzestupně / sestupně), podle kterých se má kolekce seřadit, a potřebuji, aby seřazení bylo velmi rychlé (ideálně do 0,6 vteřiny pro 120.000 článků).
Myšlenka vychází z následujících dvou článků na Code Projectu:
Dynamic List Sorting (https://www.codeproject.com/Articles/12311/Dynamic-List-Sorting)
Sorting Collections by Multiple Properties (https://www.codeproject.com/Articles/29219/Sorting-Collections-by-Multiple-Properties)
Řazení podle prvního článku je velmi rychlé, umožňuje ale řadit pouze podle dvou parametrů a ne více.
Řazení podle druhého článku je velmi pomalé, umožňuje ale řadit podle (zřejmě) libovolného počtu parametrů
Potřeboval bych to nějak zkombinovat a získat velmi rychlé řazení ale podle libovolného počtu parametrů (v praxi asi 4 nebo 5)
Nehledám začátečníka, který by danou funkcionalitu začal vyvíjet na zelené louce, ale spíše zkušeného programátora, který ví přesně která bije, už někdy něco takového dělal a nebude pro něj problém trochu oprášit své staré kódy případně se vyznat v těch přiložených.
Najde se někdo takový? :-)
V příloze je .zip soubor s Visual Studio projektem typu WebSite. Projekt obsahuje jednu třídu Content a jednu stránku Default.aspx, do které bych potřeboval naznačit implementaci. Projekt také obsahuje složku Docs, ve které je skript na vytvoření testovací tabulky a skript pro hromadný import 20.000 řádek (opakovaným spuštěním lze docílit násobků 40.000, 60.000 ... atd.)
63 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 18. 10. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více