Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Nabízím dlouhodobě zavedené e-shopy se šperky a modním zbožím. Zajímavé obraty.

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 9. 11. 2018
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Nabízím dlouhodobě zavedené e-shopy se šperky a modním zbožím. E-shopy fungují cca 6 let, tržby každý rok rostou, vysoký obrat. E-shopy fungují spolehlivě s nízkými náklady. Možno přenechat i se "zaměstnankyní".
---------- Přidáno 22.11.2018 10:09 ----------
Jedná se o eshopy s obratem cca 200.000 měsíčně, kromě sezony, kdy se obrat pohybuje kolem 1.000.000 měsíčně, ročně tedy cca 5.000.000. Začínáme je nabízet k prodeji. Cenu předpokládáme nad 2 mil. s ohledem na současný zájem.
Náklady na reklamu jsou řádově 10.000 měsíčně, aby šli eshopy nahoru... Nejmenší z nich běží prakticky bez reklamy.
Asistentka - zaměstnankyně odbavuje a řeší od A-Z všechny zásilky, účtuje, balí, objednává zboží, krabičky, řeší případné jednoduché reklamace. Prakticky provádí téměř veškerou činnost. Mimo hlavní sezonu zároveň přidává nové produkty do e-shopů a pochopitelně mimo tuto hlavní sezonu dostává i řadu jiných nesouvisejících úkolů. Marketing a strategii e-shopu ji však nesvěřuji. Zvládne v případě potřeby i výrobu řetízků z metráží.
Provozní náklady a detail ekonomiky nejlépe osobně, v případě vážného zájmu. Návštěvnost 500-600 denně.
K prodeji jsou však tyto e-shopy nabízeny i samostatně. Běží na stejném systému. Stačí minimální skladové zásoby v řádu desetitisíců. Obrat i návštěvnost dlouhodobě roste. Fungují již několik let. Možno přenechat i se zaměstnankyní, která je šikovná, zběhlá ve všem, co se e-shopu týká, kromě marketingu a strategie.
Kdybych neměl nyní příležitost startu v ještě více zajímavějším businessu, neprodával bych je... E-shopy nevyžadují velký sklad. V současné době máme zaplněn prostor o velikosti cca 2 skříní. Vhodnější s ohledem na možnou vyšší dosažitelnou marži by bylo přejít i s dalšími produkty na přímý nákup ze zahraničí a držet si zásoby cca za 150-250 tisíc. Součástí prodeje jsou samozřejmě i kontakty na dodavatele.
33 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 14. 1. 2017
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E