Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodám eshop s designovými hodinami, 43% marže, top řešení

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 5. 11. 2018
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Specializovaný internetový obchod nabízející téměř 1000 modelů hodin. Top technické a aktuální řešení (PS 1.6.1.20), upravené a zoptimalizované.
URL: https://www.exkluzivnihodiny.cz
Ultra rychlý eshop - načtení i pod 1 sekundu (!), v průměru 1,2 sekundy, do detailu vyladěný kód a optimalizován webhosting. Rychlost, SSL bezpečnostní certifikát, onpage SEO - vynikající základ pro celkové SEO výsledky v budoucnosti.
Obchod je full-responsive (grafika se přizpůsobí velikosti jakéhokoliv displaye) a retina ready. Pro nového majitele nabízím 2-letou záruku a bezplatnou technickou podporu. Eshop je vhodný i pro laika, intuitivní ovládání - Vy se staráte jen o objednávky, to je všechno.
Množství přidaných funkcí - automatická fakturace, slevové kupóny, detailní statistiky, automatické maily, pokročilá administrace atd. Možnost integrovat platby všech bank a platby kartou, výstupy na Heureku, Zásilkovnu a GDPR automatizované rozhraní.
Obchodní podmínky bezchybné, vypracované právníkem. Připravena i komplexní dokumentace podle nového zákona GDPR o ochraně osobních údajů.
Dodavatel je výhradním dovozcem značek, spolehlivá, velká firma. Bez potřeby držení skladu, zboží se přeposílá během 1-2 dnů.
Průměrná cena produktu 1800 Kč, průměrná zisková marže 43,2%. Na eshopu jsou i produkty s 50-60% marží, na ně je možnost soustředit se při propagaci. Produkty na eshop byly vybrány ručně, s ohledem na marži, dostupnost (všechny jsou dlouhodobě skladem, bez čekání) a jiné. 15 renomovaných výrobců, vše do detailu roztříděné.
Náklady - doména 375 Kč jednou ročně, hosting 60 Kč měsíčně, jiné nic. Všechno se dá zvládnout z pohodlí domova s minimálním časovým zatížením. Eshop se dá v pohodě provozovat i vedle zaměstnání.
Důvod prodeje - nerealizovaná zakázka, blíže vysvětlím po telefonu. Obchod je tedy v čerstvém rozběhu, vše připraveno a dotaženo.
Samozřejmostí podpis smluv a FA. Technický převod zajistím na vlastní náklady.
Součástí prodeje je tedy komplet všechno - eshop, doména, pomocné materiály, právní náležitosti, know-how, manuál, databáze, kontakty, podpora - komplet business model. Cena k jednání spíše symbolická.
Kontakty: volejte na mé slovenské číslo: +4219O9I98874
2768627687
22 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
1 hodnocení
členem od 9. 4. 2015
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E