Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Prodej kemenného obchodu s Apple produkty a servisem + S.R.O

Tento obchod již není aktivní.

time line
založeno 5. 11. 2018
time line
0 příhozů
time line
Ochrana pomocí úschovy prostředků
Doména
Průměrná návštěvnost za posl. 3 měsíce
-
Průměrný zisk za posl. 3 měsíce
-
Typ webu
Dobrý den, z důvodu časové vytíženosti andemotivaci jsem se rozhodl prodat 5 let starý projekt (první Apple prodejna v Olomouci) . Jedná se o plně vybavenou prodejnů na úrovni klasické Apple prodejny TZN. pěkné bílé stoly, vystavené produkty a podle mého názoru dosahujeme i lepší odporneho poradenství a flexibilnějšího servisu. Nejedná se o oficiální prodejnu značky, ale pouze o klasický přeprodej produktů a také vlastní servis zařízení.
CO VŠE DĚLÁME :
- Servis iphone, macbook a ostatních zařízení + příprava pro vyřešení pojistné události k zařízení a také vyřízení exchange programu.
- Prodej veškerého zařízení od Apple (i použitých) a poradenství v této oblasti.
CO BY BYLO DOBRÉ UDĚLAT :
- Projekt má web, ale je v hodně špatném stavu a neobsahuje Eshop. Veškeré tržby tedy jsou tak zvaně "od lidí z ulice", nebo stálé klientely.
- Rozšířit služby na firemní klientelu a leasing zařízení a také spravování jejich zařízení a sítí za paušální poplatky.
- Lepší interní systém, systém práce a pravidelný dohled nad zaměstnanci. Projekt je vhodný pro někoho kdo bude prodejně a všemu kolem věnovat více času a bude nejlépe z oblasti Olomouce.
- Celkově udělat marketing a zaměřit se hodně na servis.
- Nakupovat zboží jinde (zahraničí), aby se dosahovalo lepší marže.
NĚJÁKÁ ČÍSLA :
Orientačně prodejna a prodej na faktury vygeneruje roční obrat kolem 4-7.000.000 Kč.
Hrubý zisk je kolem 500.000 - 900.000 Kč od této částky je potřeba odečíst náklady na provoz a nájem prodejny.
Náklady na provoz jsou dva zaměstnanci cca 50.000 Kč + 17.000 Kč nájem prodejny. Prodejnu lze obsluhovat krátkodobě i v jednom člověku.
SKLADOVÉ ZÁSOBY :
Skladové zásoby od 700 - 1 mil bez DPH jedná se o zařízení, příslušenství a náhradní díly pro servis.
VYBAVENÍ PRODEJNY :
Veškerý nábytek a zařízení bylo vytvořeno na míru, aby prodejna působila co nejvíce Apple stylem a vše bylo pěkné a uhlazené.
Nábytek a veškeré vybavení prodejny stálo více než 350.000 bez DPH Kč
PRODEJNÍ CENA :
V prodejní ceně je zahrnut sklad, dodavatelé, "zaměstnanci" a veškeré know how a také celé s.r.o , která prodejnu provozuje.
Prodejní cenu bych rozdělil na 2 části.
- Prodej značky a vybudovaného jména a veškerého vybavení bez skladu 600.000 Kč včetně kauce za pronájem prostor 3x 17000 Kč
- Veškeré skladové zásoby podle aktuální situace cca 700 - 1.000.000 Kč bez DPH .
DŮVOD PRODEJE :
Projektu jsem se rozhodl zbavit z důvodů nedostatku času.
Projekt jsme před rokem odkoupil s velkou vizí vytvoření eshopu a zlepšení servisu, ale bohužel cca po měsíci se změnila situace u druhé firmy a já jsem se stal absolutně časově vytíženým člověkem. Navíc nejsem z Olomouce a je pro mě časově náročné se na dálku o prodejnu starat a také kontrolovat zaměstnance.
Projekt je vhodný pro někoho kdo bude věnovat i nějaký čas na prodejně a zlepšovat kvalitu slušeb a systému práce.
Samotná prodejna má velký potenciál, ale chce to další finance a také poslouchat co lidé potřebují. Hodně lidí z prodejny odchází, protože nemáme aktuálně co chtějí a není nastaven systém, aby se toto mohlo vyřešit. Pokud se o projekt bude někdo starat lze dosahovat zajímavého zisku prodejna je hodně známá a není problém s klienty, ale se zbožím. Podle mého názoru i se špatným přístupem zaměstnanců ke klientům (demotivovanost), protože já do firmy nevnáším žádnou energii ani nápady.
V současné době projekt uživí sám sebe, a občas i něco navíc.
Pro více info prosím pište do PM, nebo volejte tel : 739570709 Záměrně neuvádím URL adresu vše sdělím po PM, nebo po telefonu. Určitě upřednostňuji osobní jednání. Nebráním se ani výměně za jiný projekt, který by však bych pouze na online bázi (potřebuji něco pro manželku).
23 zobrazení
Prodejce
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 19. 2. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E