Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

Dvojite zdaneni pro Google a agregaty?

Zacinajicifrontendista
verified
rating uzivatele
25. 10. 2018 21:24:11
Myslim,ze by melo prijit dvojite zdaneni pro Google a agregaty cen. Nebot zachvili nebude pro co kodovat marketingovy cil, kdyz zustanou jen firmy co mohou diky kapitalu snizovat naklady diky variabilni cene. Pak kdyz neco chci prodat jsem nekonkurence schopny jen na zaklade vystupni ceny a to nepocitam naklady na praci. Chce to narovnat trh...
25. 10. 2018 21:24:11
https://webtrh.cz/diskuse/dvojite-zdaneni-pro-google-a-agregaty/#reply1371155
beraniste
verified
rating uzivatele
(29 hodnocení)
25. 10. 2018 23:44:55
Asi tomu moc nerozumím, ale něco vám k tomu řeknu. Ano, to je cesta a zvlášť Googlu. Nesnaží se o nic jiného, než vytvářet silně konkurenční prostředí, protože vysoká konkurence = vysoké ceny prokliků = vysoké zisky pro ně. Proč si myslíte, že dělají všechny ty automaty, kroky aby mohl inzerovat každý, omezují zobrazení na málo vyhledávaná slova, snižují počet inzertních míst, snaží se produkty párovat a pak je dávat proti sobě. Proč si myslíte, že umožňují inzerovat PPC každému agregátoru nebo dropshippingu? Myslíte že to je proto, že každý z nich přináší přidanou hodnotu?
Také se mi nelíbí, kam to směřuje, že nám vyrostly za 7 let CPC na 50ti násobek. Ale nesouhlasím s těmi, co tvrdí, že teď už to bude vše jen o feedech a automatice, jak jsem slyšel z úst vlastníků velkých agentur. Domnívám se, že teď se to právě vyčistí a teprve teď konečně lidé pochopí, co je myšleno tím starým známým faktem, že má člověk být originální. Že má shánět originální produkty, nebo vyrábět, má originálně textovat, fotit apod. a ne kopírovat. Máme shopy na feedech a máme shopy s kterými se jebeme ... a ty začínají poslední dobou přinášet mnohem lepší výsledky. Vše se obrací. Kdysi to byla ruční práce, poté to převálcovaly feedy a teď se to opět obrací a možná že ti, co nasypali prachy do poctivé práce, konečně zúročí.
Jinak já to v první krizi která se přižene zahedžuji a do toho Googlu zainvestuji.
25. 10. 2018 23:44:55
https://webtrh.cz/diskuse/dvojite-zdaneni-pro-google-a-agregaty/#reply1371154
Pro odpověď se přihlašte.
Přihlásit