Zadejte hledaný výraz...
Jakub Glos
Webtrh.cz
Vývoj webových stránek na WordPressu a proklientský přístup pro freelancery
Třídenní infromacemi nabitý prezenční + online kurz v Praze od Webtrhu pouze za 2 871 Kč
Více informací

C# knihovna pro komunikaci s Postmark API pro starší.Net 2.0

Služba Postmark (https://postmarkapp.com/) pro rozesílání transakčních e-mailových zpráv nabízí hotovou C# knihovnu pro nejnovější verze .Net Frameworku (https://github.com/wildbit/postmark-dotnet). Pro jeden z našich starších projektů ještě v .Net 2.0 bychom potřebovali vytvořit klon části této knihovny, který by umožnil komunikovat s Postmark API ve webové aplikaci běžící na .Net 2.0 frameworku.
Zdrojové kódy Postmarku již obsahují třídy pro starší .Net 2.0 framework (https://github.com/wildbit/postmark-dotnet/tree/master/src/Postmark), tzn. je potřeba si je projít, z projektu vyzobat to co se týká .Net 2.0 a vytvořit z toho samostatný zkompilovatelný projekt běžící pod .Net 2.0. Originální knihovna je relativně rozsáhlá, implementuje mnoho funkcí, nás v tuto chvíli zajímá primárně pouze odesílání e-mailů (včetně html body a příloh). Pro práci s daty v JSON formátu předpokládáme využití knihovny Newtonsoft.Json. Budeme rádi za návrh rozpočtu.
Obsahem zakázky je předání Visual Studio projektu (jakékoliv verze od 2010 dále) se zdrojovými kódy (C#) a blok kódu pro otestování odeslání e-mailové zprávy. Projekt musí jít bezchybně zkompilovat a vygenerovat .dll knihovnu pro .Net framework verze 2.0. Rozhraní (názvy metod, properties) musí být stejné jako u originální knihovny.
26 zobrazení
Zadavatel
placeholder profil
ikona hodnoceni
0 hodnocení
členem od 18. 10. 2018
Neověřen
ikona hodnoceni
A
B
C
D
E
Uživateli zatím nebyla udělena žádná hodnocení.

Další poptávky Více